Canım ya bugün dışardaydın ya kahvaltı filan diye başlamayınca motivasyonun düştüSpor bazen yorgunluk bazende dinclik yapiyo butun gun.
Bir haftadr ben ben degilim markete gdip reyonlari eve tasimak istiyorum tv izleyerek yemek istiyorm. Kafayi yicem(
Neguzel gecen 68 i gordum buhafta 67 yi gormeyi cok istiyorum aslinda en son bu rakami nisanliyken gormustum. 92 kilo oldgumda hayatimi hep sisman olarak geciricem sanmistm snra uzun sure 70 lerde pinekledim. Suan benm icn cok guzel bi duygu 60 lar. Hedefe bukdr az kalmisken toparlanmaliyim tekrardan. Baska yolu yook
Canım suyu çok içebilirsem kilo verdiğimi farkediyorum benBugün bende ilk defa bu kadar çok su içtim. Nerdeyse 1.5 litre bitmek üzere.
Ay bnde telefona prgram yukledgimden beri gunde 2lt iciyorm saat basi uyariyo yksa bir bardak zor icerdimCanım suyu çok içebilirsem kilo verdiğimi farkediyorum ben
Şişeler hrp böyle peşimde evde yoksa bende içemiyorum
gelim yikiyim hizimi alamiyorum sanki butungun kosturan ben degildimAkşam yemeği 6 da
Az balkabağı yemeği 1 köfte 3 kaşık pilav yarım dilim ekmek yoğurt salata
Türk kahvesi içicem şimdi
Ispanak yıkamam lazım ama ayaklarım çok ağrıyo :)
Ay valla ne sevap olur hiç yıkayasım yokgelim yikiyim hizimi alamiyorum sanki butungun kosturan ben degildimbnde simdi ispanaklara gecicem dinleniyorum
yeme valla aksam yenilen hersey yariyo sanki yemekten snra yesilcayla sisiyorm bnde midemiBenim akşam yemegide üç yemek kaşığı mantar yemeği ve yagsiz bol limonlu salata. Tabi açlıktan midem kaziniyo hiç doymadim. Ama yemiycem hiçbişey meyve bile.
Sen şu aburcuburları bıraksan yetcek yaniBen 8 gibi çayın yanında 3 tane gong yedim az goji kuru incir 1 tane 1 tanede hurma
Azıcık ta çekirdek çitledim yemesem daha iyiydi ama eşim yerken dayanamadım çay şekersiz tabi
Sen şu aburcuburları bıraksan yetcek yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?