• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Kahvaltı
Yarım dilim ekmek omlet peynir zeytin yeşilçay
Ara türk kahvesi

Kızlaarr yarın tartııı unutmayın :) fazla bişey kaçmasın

Kahvaltı
Yarım dilim ekmek omlet peynir zeytin yeşilçay
Ara türk kahvesi

Kızlaarr yarın tartııı unutmayın :) fazla bişey kaçmasın
Tartı günü diy yarın, akşam yemek yemiycem bende. bi meyve yada bi kahveyle geçiştirecem l.yarin ne kadar çok vermiş olarak görürsem o kadar gaza gelecem eminim çünki:))

Bizde çıktık dışarı 1.5 saat 2000 adım olmuş anca çünkü öykünün ayağıyla gittiklerimi saymıyo :) arabada almadık iki ileri bi geri her kaldırıma oturdu :) canım çıktı geldik hemen uyudu kalkınca yedirir tekrar çıkarırım :)

Khvaltıdan sonra kahvemi içememiştim şimdi içtim
Yarım saat sonrada öğle yemeği niyetine yoğurt yicem

Aybizde 1 saat yürüdük biz artık çok nadir bebek arabası alıyoruz avm de filan o da her yere saldırıyo diye 3 tane park gezdik 3600 kusur adım atmışız

Akşam yemeği 6 da

Yumurtalı pırasa kavurması yoğurt

Bundan sonrası kahve soda gider yimek yok :)

Aybizde 1 saat yürüdük biz artık çok nadir bebek arabası alıyoruz avm de filan o da her yere saldırıyo diye 3 tane park gezdik 3600 kusur adım atmışız
bizde sonra bi daha çıktık arabasını aldım alışveriş yqpcam diye 4 bin adım olmuş

Bugün dayımın 1. Senesi Kuran'ı vardı Oray'a gittik. Etli pilav bi kase, 5 sarma, 2 baklava yedim. Akşam bişey yemem. Gerçi lahana sarması yapmıştım :(

İki tane kuru kayisi yedim buaksam bide besibiryerde cay ictm umarim ise yarar yne fenalardayimdaa:oops:

Back