• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Günaydın
Kahvaltıyı yapalı 1 saati geçti

1 dilim ekmek omlet peynir zeytin

Şimdi de yeşilçay içicem sonra da dolaşmaya çıkcaz öyküyle

Kahvaltı yapmadan spora gittim 1 saat iyi geldi betüle bişeyler hazırladım onunla yarım dilim kadar ekmek yedim şimdi karnabahar yemeği pişiriyorum pişsin ondan yicem

Bi yandan da yeşil çay içiyorum
Bu hafta 64.7 gördüm hadi inşallah çarşambada 64 lu bişeyler görürüm

Ara öğünde elma küçük bi parça da muz yedim. Öğlen yemeginede Yoğurtlu karnibahar yapıyorum. En sevdiğim:)

Ben sabah nerdeyse artı görcektim o yüzden vurdum kendimi yollara bugün 10bin adım yaptım yeni geldim eve ayaklarım kopuyo :)

Doğadanın zencefilli limonlu çayından içtim 1 tane paketin içinden form mısır patlağı yedim

Regl oldum bi de

Bakalım çarşamba neler göstercek

Screenshot_2016-02-22-15-53-00.png

Hasta mı olcam sabshın yorgunluğumu bilmem bi tuhafım bugün bende
Spor bazen yorgunluk bazende dinclik yapiyo butun gun.

Bir haftadr ben ben degilim markete gdip reyonlari eve tasimak istiyorum tv izleyerek yemek istiyorm. Kafayi yicem :((
Neguzel gecen 68 i gordum buhafta 67 yi gormeyi cok istiyorum aslinda en son bu rakami nisanliyken gormustum. 92 kilo oldgumda hayatimi hep sisman olarak geciricem sanmistm snra uzun sure 70 lerde pinekledim. Suan benm icn cok guzel bi duygu 60 lar. Hedefe bukdr az kalmisken toparlanmaliyim tekrardan. Baska yolu yook

Back