konur parça parça koy poşete arada çıkarırsınPismis borek buzluga koyulurmu kizlar bliyomusunz yok etmem lazim yarisini. Bi koca tepsi yaptm aksma kv gotrurum anneme vericm esim yemiyo borek hira yer kalanini buzluga koyayim diyorm cnku hira cok seviyo. Onun icn yaptm zaten ama beni rahat birakmaz o tepsi. Zaten o ilk zamanlarki azmim yok kendmi kotu hissediyorm bikac gundur goji beni baya tok tutuyomus onuda biraktm.
Yok Susamlı çörek otlu değil sade olanı. Hani şu parmak büyüklüğünde. Ama tabi kalorisi vardır bu benim aldigiminda. az yersem iki taneyi gecmezsem çok kalori almam diye düşündüm. Ama yinede ben bi okuyum paketin üstünü ne kadar yağ falan var bakiyim.Canım bu kurular hani üstü sussmlı çörekotlu olanlar mı
Eğer onlarda onlar çok yağlı haberin olsun
Bu tam buğday lavasi nerden aldın canım sen ben hiç denk gelmedim.Tam buğday lavaşına ton balıklı salatalı dürüm
Bide bu goji nedir bi bilgi verirmisin canım. Kalorisi falan dusukmu nerden aldın nası bişey. Tok tutuyo diyince merak ettim.Pismis borek buzluga koyulurmu kizlar bliyomusunz yok etmem lazim yarisini. Bi koca tepsi yaptm aksma kv gotrurum anneme vericm esim yemiyo borek hira yer kalanini buzluga koyayim diyorm cnku hira cok seviyo. Onun icn yaptm zaten ama beni rahat birakmaz o tepsi. Zaten o ilk zamanlarki azmim yok kendmi kotu hissediyorm bikac gundur goji beni baya tok tutuyomus onuda biraktm.
tamam ozman :)konur parça parça koy poşete arada çıkarırsın
Yufkaya yaptıysan çeyrek yufka 1 dilim ekmek yapıyo ona göre yiyebilirsin yarın sabah
kuru meyve canm zayiflamak icin yeniyo. Yemeklerden once gunde uc kere.Bide bu goji nedir bi bilgi verirmisin canım. Kalorisi falan dusukmu nerden aldın nası bişey. Tok tutuyo diyince merak ettim.
Migros'tan alıyorum canım ama başka marketlerde de vardır uno nun ekmeği çünküBu tam buğday lavasi nerden aldın canım sen ben hiç denk gelmedim.
ozman ben onceden bi ekmek yiyomusum anlamadan cok yiyodum cunku :)@hiraysen çeyrek değil çeyreğin yarısı 1 dilim ekmekmiş 1/8 yazıyo emin olamadım gittim baktım kağıda
Sen çeyrek ye 2 dilim olsun :) kahvaltıda su kaldırır
E öyle hepimiz aynıyız gözümüz aç çünkü bi parça doyurmuyo illa tepsiyi istiyoz :)ozman ben onceden bi ekmek yiyomusum anlamadan cok yiyodum cunku :)
AynenE öyle hepimiz aynıyız gözümüz aç çünkü bi parça doyurmuyo illa tepsiyi istiyoz :)
Tamamen herseyi kesince insan skiliyo diyetten onu anladim arada gercekten kacamak sart.Akşam 6da
Mercimek yemeği
3 kaşık bulgur yoğurt
Şimdi nescafe içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?