Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa annemde güzel yapmıştı ama tuttum kendimi yoksa yerim koca bi tabakCanm kac gundur irmik helvasi istiyo annem mevlutlere gdip hayrina yapar cok guzel yapiyo alismis eli. Nerdeyse yap dicem
Hosbulduuum:)Gunaydin kizlar S Sevgidili5 hoageldn canm aramiza.
yahu bu fotoğrafı nası ekliyoduk.dosya yukleye tıklayıp galerimizden secmiyomuyduk benimki niye yuklenmiyo. Kahvaltı tbagimi atıyim dedim size ozenip olmadı. Sabah da tartı da çıkan kilo mu ataxaktim oda olmadıİki gündür çok iyi tutuyorum kendimi dün anneme babaanneme gitmeme rağmen bozmadım annem irmik helvası yaptı tadına baktım sadece akşam akşsm yemem dedim az yanıma aldım bugün öğlende yicem biraz
oyzden dun kestim diyeti normal aksam yemegi yedim.Canım tek tip beslenmek senin için zararlı olabilir bi araştır da yap istersen
Evet canım öyle ya da galeriden seçme dosya yükleyebtıklayıp resim çek varya ordan çek yükle bakalım olacak mıyahu bu fotoğrafı nası ekliyoduk.dosya yukleye tıklayıp galerimizden secmiyomuyduk benimki niye yuklenmiyo. Kahvaltı tbagimi atıyim dedim size ozenip olmadı. Sabah da tartı da çıkan kilo mu ataxaktim oda olmadı
Hosbulduuum canım. Afiyet olsun sanada o zaman:)
Canım bu kurular hani üstü sussmlı çörekotlu olanlar mıAra öğün
Bir bardak yarım yağlı süt. Bide iki tane şu bimdeki parmak kadar kurular varya ondan yedim.