• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

İki gündür çok iyi tutuyorum kendimi dün anneme babaanneme gitmeme rağmen bozmadım annem irmik helvası yaptı tadına baktım sadece akşam akşsm yemem dedim az yanıma aldım bugün öğlende yicem biraz
yahu bu fotoğrafı nası ekliyoduk.dosya yukleye tıklayıp galerimizden secmiyomuyduk benimki niye yuklenmiyo. Kahvaltı tbagimi atıyim dedim size ozenip olmadı. Sabah da tartı da çıkan kilo mu ataxaktim oda olmadı

yahu bu fotoğrafı nası ekliyoduk.dosya yukleye tıklayıp galerimizden secmiyomuyduk benimki niye yuklenmiyo. Kahvaltı tbagimi atıyim dedim size ozenip olmadı. Sabah da tartı da çıkan kilo mu ataxaktim oda olmadı
Evet canım öyle ya da galeriden seçme dosya yükleyebtıklayıp resim çek varya ordan çek yükle bakalım olacak mı

Günaydınlar
Kahvaltı 1 dilim ekmek haşlanmış yumurta zeytin peynir
1 bqrdak kayısı suyu evde duruyo ne zamandır açtım dün kahvaltı da öyküye verdim bugün bende içtim bitsin diye :)

Ara yiyemedim evi suprdm smdi oglen yicem taze fasulye yogurt yarim dlim ekmek aksama kv gdicez yemege balik yapiyo bz gttgmzde. Resmde pek koyamiyorm int paketim yuzunden

Tam buğday lavaşına ton balıklı salatalı dürüm

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    106,6 KB · Görüntüleme: 30
Pismis borek buzluga koyulurmu kizlar bliyomusunz yok etmem lazim yarisini. Bi koca tepsi yaptm aksma kv gotrurum anneme vericm esim yemiyo borek hira yer kalanini buzluga koyayim diyorm cnku hira cok seviyo. Onun icn yaptm zaten ama beni rahat birakmaz o tepsi. Zaten o ilk zamanlarki azmim yok kendmi kotu hissediyorm bikac gundur goji beni baya tok tutuyomus onuda biraktm.

Back