Son 10 kg için

Öğlen burger king dondurma yarısını yedim
Ara yeşilçay
Akşam balık salata 1 dilim ekmek daha yemedik foto koyarım

Öğle yemeği 1 haşlanmış patates az karnabahar yemeği

Ara 2 kuru incir 5-6 fındık 2 şekersiz çay

Yne ayni durumdayim sali aksamida byle olmustum suan karnm zil caliyo ve acim. Gundz patatesler tok tutuyo aksam tutmuyo

Akşam orta boy çupra salata 1 dilim ekmek çekemedim foto geç kaldık öykü saldırcak yer aradı :)

Kizlar bende geldim aranıza yine.bu iradesiz insan verdiklerini fazlasıyla geri aldida. Akşam aynada kollarima dikkatlice bakınca dank etti iyice kafama .kollarim bile bu kadar kalinlasmaya basladiysa dedim dur demem lazım artık.

İki gündür çok iyi tutuyorum kendimi dün anneme babaanneme gitmeme rağmen bozmadım annem irmik helvası yaptı tadına baktım sadece akşam akşsm yemem dedim az yanıma aldım bugün öğlende yicem biraz

Eklentiler

• image.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 34
Kahvalti bir haslanmis tumurta az peynir uc zeytin domates salatalik yesillik bir bardak tilya

Ya ben her sabah aynı çıkıyorum oynamıyo hiç ama inan kaçamak yapmıyorum niyeki acaba ya
Bnde oyleyddim patatesler bnde ise yaradi yksa bnde oyle ckiyodum hatta fazla ckiyodum. Tiksindim ama byle sonuc gorunca yne yapasim geliyo

İki gündür çok iyi tutuyorum kendimi dün anneme babaanneme gitmeme rağmen bozmadım annem irmik helvası yaptı tadına baktım sadece akşam akşsm yemem dedim az yanıma aldım bugün öğlende yicem biraz
Canm kac gundur irmik helvasi istiyo annem mevlutlere gdip hayrina yapar cok guzel yapiyo alismis eli. Nerdeyse yap dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…