• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Tamamen herseyi kesince insan skiliyo diyetten onu anladim arada gercekten kacamak sart.
Evet dengelemek önemli olan işte dün dondurma yedim bugün eksi çıktım :) tabi hergün yemicez o ayrı
ama sicak sicak ta ne yeniyodu be cayla :))
yine ye mesela 3-4 gibi ye küçük küçük yap yarım yufkadan çok olur gözün doyar karnında ertesi gün az yiyerek dengele ben hiç bişeyi çıkarmayı düşünmüyorum hayatımdan kendim yapmasam gittiğim yerde yapcaklar biyerde illa karşıma çıkcak yani ama dengelemeyi öğrencez ve az yemeyi

Günaydın kızlar
Evde limon kalmamış ılık suyla başladım güne. Ama kavaltiya biri çağırdı dün. Evde yapamycam ama az yemeye çalışıcam.

2 kaşık kadar menemen yedim az oeynir bikaç patates kozartması yeğenlerim bende kaldı dün gece mecburen bişeyler yaptım kahvaltıya

Ara nescafe

Öğlen çeyrek ekmekten az döner öyküyle paylaştık

Ara türk kahvesi

Pazara gittim yoruldum çok öykü uyucak şimdi kalkınca yine çıkcam hava çok güzel

Biz de dışarı çıktık . Kahvaltı iyiydi o yüzden dışarda bişey yemem çay kahve içerim, sonra spora geçicem akşam yemeğinden önce. Akşama da balık yeriz heralde

Bende çok yemedim gittiğim kahvaltı da bi küçük parça patatesli börek 2 bardak şekersiz çay biraz peynir yedim. Öğleni atladım zaten geç yedik sabahi diye.

Back