mantikli :)))Salı yapalım çarşamba tartıda eksi çıkarız :)
İnternetten baktımda sebze ve et gününde de patates yeniyomuş öyle miBende türk kahvesi içtim akşama balık var sardi :)
Tam buğday yiyebiliyoruz mu bana dün kızıyodun makarna yedim diyeOglen tambugday makarna
bnde merak ediyormİnternetten baktımda sebze ve et gününde de patates yeniyomuş öyle mi
Bi de oatatesin yanında salı günü salatada mı yemicez patates salata yapıp yesek olmaz mı
ben nrmal makarna yedin sandimm. Ben unu sekeri tuzu cikardm hayatmdan sadece tambugday kullaniyorm. Ama oglenleri makarna yiyeblirz aksma yemekten kescem bende bnu :))Tam buğday yiyebiliyoruz mu bana dün kızıyodun makarna yedim diye
Sabah müslimi yedim şimdi spordayım. Kızım kamyon çarpmış gibi oluyorum eve gidince tek kelime konuşacak yazacak halim kalmıyor@Apriori123 nerdesinnnn
bu sadece patates günü 5te5 yapmıcaz esas hası sadece haşlanmış patates diye biliyorum ben ama yenebilir heralde sonuçta yeşilliğin zararı olmazİnternetten baktımda sebze ve et gününde de patates yeniyomuş öyle mi
Bi de oatatesin yanında salı günü salatada mı yemicez patates salata yapıp yesek olmaz mı
Normal makarna yemiştim bende tambupday makarna alıyım en iyisibnde merak ediyorm
ben nrmal makarna yedin sandimm. Ben unu sekeri tuzu cikardm hayatmdan sadece tambugday kullaniyorm. Ama oglenleri makarna yiyeblirz aksma yemekten kescem bende bnu :))
Kıız açlıktan bayılırım ben ya bı hafta kilo verememiş olcam benEki Görüntüle 1773143 Aksam yemegim saat 15.40 ta yedim ekmek pilav hicbisey yok sadece karniyarik
Çok erken yemişsin bu sefer yanına 1 dilim ekmek ekleyebilirdin az yemek çözüm değül diyoruz :)Eki Görüntüle 1773143 Aksam yemegim saat 15.40 ta yedim ekmek pilav hicbisey yok sadece karniyarik
Aynen @Apriori123 yorgunluktan düştü kaldı evde biyerlerdeÇok erken yemişsin bu sefer yanına 1 dilim ekmek ekleyebilirdin az yemek çözüm değül diyoruz :)
@Apriori123 eridi gitti sanırım :)
Çok erken yemişsin bu sefer yanına 1 dilim ekmek ekleyebilirdin az yemek çözüm değül diyoruz :)
Eve geldim vurdum uyudum biraz :) üç tane lahana sarma kalmıştı öğlen onu yedim. Şimdi de akşam yemeği pişiyor fırına tavuk patates attım. İki parça tavuk yerimAynen @Apriori123 yorgunluktan düştü kaldı evde biyerlerde
Kıız açlıktan bayılırım ben ya bı hafta kilo verememiş olcam ben
evde ekmek kalmamis pogca vardi yemek istemedim. Pilav yapmistim yanina ama ondan hic yemek istemedim. Suan iyiyim zaten bir saaatr makyaj sac ugrasiyorm. Acikicam kesin nisandan snra hoplayip ziplamaktan ama yapck bisey yok. Bugeceyi byle gecirmem lazim.Çok erken yemişsin bu sefer yanına 1 dilim ekmek ekleyebilirdin az yemek çözüm değül diyoruz :)
Neyse nasılsa oturmucan kaynar gider arada açlık ama sakın sonrası cozutma gece uzun olacak sana :)evde ekmek kalmamis pogca vardi yemek istemedim. Pilav yapmistim yanina ama ondan hic yemek istemedim. Suan iyiyim zaten bir saaatr makyaj sac ugrasiyorm. Acikicam kesin nisandan snra hoplayip ziplamaktan ama yapck bisey yok. Bugeceyi byle gecirmem lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?