Son 10 kg için

İnternetten baktımda sebze ve et gününde de patates yeniyomuş öyle mi
Bi de oatatesin yanında salı günü salatada mı yemicez patates salata yapıp yesek olmaz mı
bnde merak ediyorm

Tam buğday yiyebiliyoruz mu bana dün kızıyodun makarna yedim diye
ben nrmal makarna yedin sandimm. Ben unu sekeri tuzu cikardm hayatmdan sadece tambugday kullaniyorm. Ama oglenleri makarna yiyeblirz aksma yemekten kescem bende bnu :))

İnternetten baktımda sebze ve et gününde de patates yeniyomuş öyle mi
Bi de oatatesin yanında salı günü salatada mı yemicez patates salata yapıp yesek olmaz mı
bu sadece patates günü 5te5 yapmıcaz esas hası sadece haşlanmış patates diye biliyorum ben ama yenebilir heralde sonuçta yeşilliğin zararı olmaz

bnde merak ediyorm

ben nrmal makarna yedin sandimm. Ben unu sekeri tuzu cikardm hayatmdan sadece tambugday kullaniyorm. Ama oglenleri makarna yiyeblirz aksma yemekten kescem bende bnu :))
Normal makarna yemiştim bende tambupday makarna alıyım en iyisi

Akşama yine ekmek makarna ve pilav yok eşimin gazına geldim

Eklentiler

• image.jpeg
    63,3 KB · Görüntüleme: 70
Yaa ben çok kaçırdım bugün markete gittik ekmek almıştık çok tazeydi küçük bi parçayla bi dilim kaşar yedim akşam yemeği yememeye karar verdim daha ne yiyeceksem
Açlık hissedersem yapsız salata yicem

Kıız açlıktan bayılırım ben ya bı hafta kilo verememiş olcam ben

Çok erken yemişsin bu sefer yanına 1 dilim ekmek ekleyebilirdin az yemek çözüm değül diyoruz :)
@Apriori123 eridi gitti sanırım :)
evde ekmek kalmamis pogca vardi yemek istemedim. Pilav yapmistim yanina ama ondan hic yemek istemedim. Suan iyiyim zaten bir saaatr makyaj sac ugrasiyorm. Acikicam kesin nisandan snra hoplayip ziplamaktan ama yapck bisey yok. Bugeceyi byle gecirmem lazim.

Neyse nasılsa oturmucan kaynar gider arada açlık ama sakın sonrası cozutma gece uzun olacak sana :)

Ay kızlar adamın rejimde olmaması kötüymüş gerçekten az önce diyoki çarşıda gece ekmek arası yapan bi yer var açılmıştır orası hadi gidip kumru yiyelim diyo bana ya allahtan aşağı indirdi betülü birazda tilya yaptım içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…