Süzmen gerekiyor. Kaynattıktan sonra bi 5 dk bekle sonra süz. Bide ben hiç sıcak içemedim hep soğuk içtim. Öyle daha çok sevdim.Bir soru dha sorcam:)) tilyayi yaptktan snra caydanliktami birakiyosn yksa surahiye suzuyomusun. Acilasirmi acaba caydanlikta biraksam. Normalde suzuyorm ama her ictgmde isitiyorm
Tiroidlerine hiç baktırdın mı ?Günaydın arkadaşlar benimde en az 5 kg vermem gerekiyor vé 2 senedir ne yaptıysam olmuyor psikolojim çok bozuk 1.73 boyum var 69 70 geliyorum tartı da gitmiyor ama 2 senedir benim yediklerimi başkası yese tığ gibi olur ama yok bende gitmiyor eltimle gorumcem lerle yazın koy evimiz var oraya gidiyoruz onların yediğinin çeyreğin ı yiyorum nerdeyse ama onlar benden zayıf çok moralim bozuk takinti haline getir dim üst bedenim zayıf ama kalça ve bacaklar da kg var çok mutsuzum
Tamam cnm suzmeye devam ediyim ozman. Ben ilik iciyorm. Yanliz wc ye sandalye televzyn koyup orda otrmayi dusunuyorm surekli. :))) goji ve tilya yuzunden en son hamileyken boyleydim idrar skintisi :) disari cikmamali insan diyetteykenSüzmen gerekiyor. Kaynattıktan sonra bi 5 dk bekle sonra süz. Bide ben hiç sıcak içemedim hep soğuk içtim. Öyle daha çok sevdim.
Kesinlikle. Ben dışarı çıkarken ne yeşil çayı nede tilyayı hiç içmiyordum.Tamam cnm suzmeye devam ediyim ozman. Ben ilik iciyorm. Yanliz wc ye sandalye televzyn koyup orda otrmayi dusunuyorm surekli. :))) goji ve tilya yuzunden en son hamileyken boyleydim idrar skintisi :) disari cikmamali insan diyetteyken
dusundum patates yemeyi sabh oglen aksam ama kabizliktan korktum ama denemek lazim patates gnu yapablirm dedgin gbiGünaydın valla uyumuşuz öyküyle 11 de kalktık açıkmış çocuk yataktan çıktı mutfağa gitti süt süt diye :) birazdan kalhvaltı yaparız
@hiraysen ben duraklamayı 5te5 le aştım bigünlük falan bi şokla şaşırt istersen vucudu harekete geçer o zaman
Tartı kırılmaktan kurtuldu eksi çıktım :)
Çok yemiyosun ki olmazsın heralde bi de kayısı çayı içersin 2 orta boy yetiyo bir öğünedusundum patates yemeyi sabh oglen aksam ama kabizliktan korktum ama denemek lazim patates gnu yapablirm dedgin gbi
Buhafta yapiyim ozman bana eslik etsene :)))Çok yemiyosun ki olmazsın heralde bi de kayısı çayı içersin 2 orta boy yetiyo bir öğüne
Salı yapalım çarşamba tartıda eksi çıkarız :)Buhafta yapiyim ozman bana eslik etsene :)))
Buhafta yapiyim ozman bana eslik etsene :)))
Salı yapalım çarşamba tartıda eksi çıkarız :)
bütün gün sadece patates başka bişey yemiyosun tabikisi yağsız tuzsuz :)Bana da anlatın bende katılayım salı gününe :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?