galiba çünkü bgn tartıda benzer bişi söyledi banaBi ara yaptım yarın avuç goji ile. Yalnız ben bu 10 kg yu verdiğimde sen hala şu meşhur 1-2 kg ile uğraşıp duruyor olacaksın sanırsam @minnakkartal :))))
Sen ve @Apriori123 bu işi başaracaksınız net maşallah SizeKv ve kp geldi yemek yedik cay yapiyorm. Pismaniye ve lokum getirmisler ama yemicm buarada aksam yemegim firinda kofte patatesti resm cekemedim. Bir tanede kuru patlicn dolmasi yedm
kaynanam incelmissin yuzun gitmis cok zayiflama byle dha guzlsin zayiflarsan cirkin olursun deyip durdu ama ben kararliym dedm yemicem pismaniye :)Sen ve @Apriori123 bu işi başaracaksınız net maşallah Size
Bugün çok iyiydim gün içinde rejime uygun yedim şimdi çayla biraz çekirdek yedim ama bi avuç bile değil haftaya çarşamba başlıcam arada kaçamak oldupu için reism filan yüklemiyorum kesin başlayınca inşallah bende düzenli yükleme yapacam
Vayy bee doner yedin beyaz ekmek yedin yani bidha olmasinSelamlar canlar dışardaydık bütün gün çok yoruldum bowlinge falan gittik akşam yemeği olarak döner yedik ama bitiremedim kötü tarafı döner iyi tarafı bitirememek hop diye bitirirdim eskiden küçülmüş mide çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?