Son 10 kg için

Akşam yemeğimi 16.30 da yedim iki kepçe keşkek yedim. Göbeğim çıktı ya ne güzel dümdüzdü. Çok da yemedim ama (((

Kv ve kp geldi yemek yedik cay yapiyorm. Pismaniye ve lokum getirmisler ama yemicm buarada aksam yemegim firinda kofte patatesti resm cekemedim. Bir tanede kuru patlicn dolmasi yedm

K Keskek begenip kaciyon gonderileri nerelerdesin neler yiyosun :)
Bugün çok iyiydim gün içinde rejime uygun yedim şimdi çayla biraz çekirdek yedim ama bi avuç bile değil haftaya çarşamba başlıcam arada kaçamak oldupu için reism filan yüklemiyorum kesin başlayınca inşallah bende düzenli yükleme yapacam

Yeşilçayımı içip günü kapıyorum yarın kahvaltıya davetliyiz bakalım neler olcak çok diyetteyim diyemiyorum laf oluyo diye dikkat etmeye çalışıcam

Gittiler sonunda. Anneme verdim getirdikleerni al yksa cope gdick evde durursa tehlike dedm guluyo oda esimde sucuk ekmek yermisn diyo tobe tobe ya nyse ben goji yiyim bari aksam yiyemedim :)

Selamlar canlar dışardaydık bütün gün çok yoruldum bowlinge falan gittik akşam yemeği olarak döner yedik ama bitiremedim kötü tarafı döner iyi tarafı bitirememek hop diye bitirirdim eskiden küçülmüş mide çok sevindim

Vayy bee doner yedin beyaz ekmek yedin yani bidha olmasin

Valla büyük aile yemeği oldu bizimki böyle oldu bu sefer telafi ederim uzun süre kaçamak yok artık

Yarim saat kosu bandinda yurudum hizli programda. Birazdan kuafre ordan pazara hirayi uyuttum smdi firsat bu firsat. Kuafr uzak ama yurucem 15 dk surer gtmem geri donus 15 bugn bir saat yurumus oluyorm bu sekilde. Pazardada bir tur atarim ekstradan :)

Dünkü dönerler bana dönmemiş çok sevindim :) bakalım çarşamba neler görcez az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…