Son 10 kg için

kahvaltı eşimin sımavı var yanıma aldım yiyorum şimdi kaşarlı pul biberli tost elma suyu

Gunaydn bugn biraz gec kaldm kahvaltida ogleni elmayla gecirip aksmi erken yiycem dukkani kapiycm erkenden ( patatesleri gormezden geliniz lutfen :)))) ) bir aydr ilk dfa agzima patates kizartmasi surdum azda olsa ne guzeldi yaa

Diyete basladgmda olculermi almistm gogus ve kalca ayni olcude ama bel 4 cm incelmis. Nefret ediyorm su belimden gercekten vucudmla ayri takiliyo
gogus 93 bel 77 kalca 106

Bi ara yaptım yarın avuç goji ile. Yalnız ben bu 10 kg yu verdiğimde sen hala şu meşhur 1-2 kg ile uğraşıp duruyor olacaksın sanırsam @minnakkartal :))))

Bi ara yaptım yarın avuç goji ile. Yalnız ben bu 10 kg yu verdiğimde sen hala şu meşhur 1-2 kg ile uğraşıp duruyor olacaksın sanırsam @minnakkartal :))))

Esim diyeti birakti demistm sadece goji yiyo busabah tartildi 3 kilo vermis saka gbi erkeklern kilo vermesi nekdr kolay
Evet biz açlıktan ölürüz babam mesela sabah kahvaltı yapar bi de 5 gibi yemek yerler akşam çay meyve falan gün içinde de dışarda oluyo 2-3 saat bi de hızlı yürüyo adam hepimizden zayıf :) bi de geçen gün diyo m beden büyük geliyo s alayım dedim çok konuşma yemek ye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…