Son 10 kg için

Ordaki foto bizde kalsın :) yarın eve gidiyorum çok şükür tartıma kavuşucam :) ve tabiki 3 gün koşu bandı koş koş koş :)

Hergun bir saat koscam bnde termal tayt giyip alt bolgeyi inceltmem sart yksa igrenc gorunuyorm

Moralimm koca bi "0"

Tartilmicaktm dayanamadim. Neoluyo anlamiyorm. Su icsem yariyo dedkleri bu olsa gerek. Suyuda icmicem anasni satim:))
Caylari bile sekersz iciyorm ki asla icemezdim. Ne istiyo bu metabolizma benden
Cok dha dikkatli beslenicm bakalim farkedicekmi smdide kosu bandina dgru ben kacar.

ben bir dilim börek ve kahvaltılık yedim
Yarasın löp löp et olsun

Ya demekki oslew ve minnak gibi salacaksın fazla ciddiye alınca veremiyoruz biz

kahvaltı dan sonra mı tartıldın kız :)
Öğün atlama canım istemiyo diyip yememezlik yapma günlük alman gereken kaloriyi almazsanda veremeyebilirsin yada vücut dirence geçmişte olabilir inş değildir en kötü kısmı o

yakında porsiyonlardan ekmek kaybolacak giderek küçülttün
Evet günde üç dilimdi ama artık her öğüne yarım dilim koyuyorum günde 1-1,5 dilim ancak yiyorum. Ya canım da istemiyor aslında. Ama porsiyonumu da küçültmek istemiyorum hepsi sebze çünkü, zeytin şarküteri falan da yemiyorum. Bi tek peynir ve yumurta var her gün gerisi sebze. İşin güzel tarafı ben böyle beslenmeyi sevdim yani bi diyet projesi gibi bakmıyorum mevzuya, o yüzden tartı işi haftalık da olsa bu iş uzun vadeli benim için. Mesela şu an önümde bal ve pekmez var ki ben bınları kaşıkla götürürdüm, tadına bile bakmıyorum.Hani diyorlar ya beslenme tarzınızı değiştirin benimki tam öyle oldu. Ahhh bi de sporu ekleyebilseydim hayatıma on numara okurdu. Bugün yine kayla girişimim olacak :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…