Son 10 kg için

Ya kızlar ben hala kendimde bi hafiflik hissetmiyorum. Neden ki acep ? Az yiyorum hele akşam 17 den sonra bi lokma yemiyorum 1 haftadır ama neden bu kadar yavaş benim metabolizma yaaa ((

Ya kızlar ben hala kendimde bi hafiflik hissetmiyorum. Neden ki acep ? Az yiyorum hele akşam 17 den sonra bi lokma yemiyorum 1 haftadır ama neden bu kadar yavaş benim metabolizma yaaa ((
Tartıda görceksin canım hafifliği regl bitsin bi de daha iyi hissedersin

Carsambya kdr tartilmicam iki gundr hic tartilmadim merakta etmiyorum gerci cnku sanki hc eksi yok buhafta gbi sisim cok

Oh ohh pisiler yagda kizarmiss ne guzeell ne guzel...
sen tartida eksi gor ben ot yiyp arti olcak seymi bu. Valla yicm smdi bi kutu pismaniye :)))
eksi görmedim canım ama artıda değildi iyi tarafı arada lazım sonuçta hep hayatımızda olan şeyler bunlar hergün değil ama ayda bir olacak yani

Foto koymadım ama bi kepçe makarna ve 7 küçük parça kanat yedim ama geç yedim 19.30 da yedim neyse geç uyurum artık 5-6 saat koyarım araya. Öğle bişey yemedim. Şimdi de yeşil çay içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…