- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
Oh maşallah bu saatte :)Ve maden suyuyla gun kapanirrrr
Benmki hasta yatiyodu smdi kalkti keske bekleseymisim :) ben kahvaltiyla durdgum icn acktimda oyzden yedim o saatte suanlik bisey yok bakalim ilerleyen saatlerde nolcak :)Oh maşallah bu saatte :)
Eşim gelcek bugün onun için akşam yemeği geçe kaldı bakalım
Sen sadece salatalık yiyeceksin değil mi? Hı hı evetEki Görüntüle 1765167 Buyrun cenaze namazına
Bende 77 kiloyum boyumda 1.70 hamile olmaya hazirlik yapiyorum kilo veriyim oyle bebek yapiyim diyorum cunku bende cok kilo alirim kendimi biliyorum goji berry bide nar eksili macun kullaniyorum tuvalete cikartma konusunda mukemmel bide gece yatmadan uarim saat once yogutlu limon kurunu yiyorum oda duzenli yapildigi taktirde etkiliHamilelikte aldığım 32 kg den 25 kg gitti, kalan 7 kg + 3 kg daha verip evlilik öncesi kiloma dönmeye çalışacağım. Kendimi motive etmek için açtım bu günlüğü umarım işe yarar. Yediklerim içtiklerimi, egzersizlerimi ve kürlerimi buraya gün gün yazacağım. Katılmak isteyen olursa buyursun
Şimdilik ancak konu başlığı açabildim, sabaha ilk günümle başlayacağım.
Başlangıç kilom : 65.5
Keşke ama iki dilim börek ve bir baklava yedimSen sadece salatalık yiyeceksin değil mi? Hı hı evet
Amaaannnn allahimmmm resmi acinca direk baklavayla gozgoze geldik.Eki Görüntüle 1765167 Buyrun cenaze namazına
unla yapildigi icn bnce kilo aldirir.ama ayni ekmektenmi bahsediyoruz bilemem.Kizlar yaa size bisey sorucam köyde yapilan kuru ekmekte kalori varmidir acaba bende 10 kilo verme cabasindayim arada kuru ekmek yiyorum normal ekmek hic yemiyorum cunku merak ettim bilgisi olan varmiii
Nar eksili macunmuu hemen arastirayim ondanda kusur kalmiymBende 77 kiloyum boyumda 1.70 hamile olmaya hazirlik yapiyorum kilo veriyim oyle bebek yapiyim diyorum cunku bende cok kilo alirim kendimi biliyorum goji berry bide nar eksili macun kullaniyorum tuvalete cikartma konusunda mukemmel bide gece yatmadan uarim saat once yogutlu limon kurunu yiyorum oda duzenli yapildigi taktirde etkili
ohaaaa diyicem utanmaz foto koymuş bi deEki Görüntüle 1765167 Buyrun cenaze namazına
koydum ki daha çok başıma kakın iice pişman oliyimohaaaa diyicem utanmaz foto koymuş bi de
o pilav çok bi kereEki Görüntüle 1765198 akşam yemeği salata ve ayran vardı bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?