• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Ayy bende aç yatıyorum zor oluyo yatması ama sabah tartıda eksi görcem diye düşünüyorum ondan yimek istemiyorum :)

20160205_100329.jpg En yakin arkadasm oldu bizmanlar agzma surmedgim otlar

Ben yazmadım ama klasik kahvaltımı yaptım saat 10 da. Bi işim vardı azadı annemlere bırakıp çıktım bu deli soğukta

Hava oyle kotu oyle sıkıcı ki hicbisry yapmak istemiyo cnm leslie yapcaktm bide ama yapamiyorm noldu bana ya halszizim pharmaton icicektm kilo aldirir diye onuda icmiyorm :)

bende klasik kahvaltımı yaptım sonra toplantıya girdim masaya gelne giden ikramlığın haddi hesabı yoktu ama ben sadece bir adet minik kepekli saçaklı sandviç yedim
öğlen yemeğinde makarna salatası yicem ama mayonezsiz
en büyük sıkıntı akşam çünkü tavuklu cevizli börek var menüde inşallah bir minik dilimle atlatırım malum ardı haftasonu ve ben şimdiden bi sürü planın içinde buldum kendimi

Ben +300 gordum :KK43: neden byle oldu anlamadm kacamakta yapmadim
Olur bazen günlük tartıya çok takılıp moralini bozma haftalığa odaklan

bende klasik kahvaltımı yaptım sonra toplantıya girdim masaya gelne giden ikramlığın haddi hesabı yoktu ama ben sadece bir adet minik kepekli saçaklı sandviç yedim
öğlen yemeğinde makarna salatası yicem ama mayonezsiz
en büyük sıkıntı akşam çünkü tavuklu cevizli börek var menüde inşallah bir minik dilimle atlatırım malum ardı haftasonu ve ben şimdiden bi sürü planın içinde buldum kendimi
oh oh oh sen eşinden önce anneni ikna etcekmişsin :)

Pazar gunku kartepe iptal esim hasta bnde istemiyorm dedm gitmicz.istiyodm ilkbasta gtmeyi snra vazgctim diyet miyet kalmaZdi gtseydm bliyorm

Olur bazen günlük tartıya çok takılıp moralini bozma haftalığa odaklan

oh oh oh sen eşinden önce anneni ikna etcekmişsin :)
annem dün bildiğin isyan bayrağı çekti bütün hafta ot çöp yedik diye :) bgne engel olamadım artık bu yemeğin arkasına sığınır bi süre bişi yaptırmam

Pazar gunku kartepe iptal esim hasta bnde istemiyorm dedm gitmicz.istiyodm ilkbasta gtmeyi snra vazgctim diyet miyet kalmaZdi gtseydm bliyorm
iyiki iptal olmuş yoksa o yol üstündeki sucuk kokularıyla bile kalori alabilirdin :)

annem dün bildiğin isyan bayrağı çekti bütün hafta ot çöp yedik diye :) bgne engel olamadım artık bu yemeğin arkasına sığınır bi süre bişi yaptırmam

iyiki iptal olmuş yoksa o yol üstündeki sucuk kokularıyla bile kalori alabilirdin :)
zaten planlamislardi hep gderken ilk acik bufe kahvaltilar sucuk ekmekler ben nasl dayanirdim. İyi oldu gtmememiz :)

Bende evdeyim bugün yağmur yağıyo öykü uyusun leslie yaparım belki hiç canım istemiyo ama bakalım

Ara Yarım muz yedim türk kahvesi içcem şimci

Back