kiz erken uyusa uyucam 12 den snra karnm gurulduyo hele bide gece kalkarsa uzun sure uyumazsak acikiyorm ama bisey yemek istemiyorm. Canm hic istemiyo cok tuhafAaaa ben hiç acıkmıyorum ya bu akşam 17 den sonra yememek tam bana göreymiş
Ben +300 gordumEki Görüntüle 1764863 günaydınn ay çok güzel bir rakam gördüm tartıda çok mesudum :) ayrıca acayip aç :)
su toplamıştır vücudun ödem attırıcı bişiler tüket canımBen +300 gordumneden byle oldu anlamadm kacamakta yapmadim
Olur bazen günlük tartıya çok takılıp moralini bozma haftalığa odaklanBen +300 gordumneden byle oldu anlamadm kacamakta yapmadim
oh oh oh sen eşinden önce anneni ikna etcekmişsin :)bende klasik kahvaltımı yaptım sonra toplantıya girdim masaya gelne giden ikramlığın haddi hesabı yoktu ama ben sadece bir adet minik kepekli saçaklı sandviç yedim
öğlen yemeğinde makarna salatası yicem ama mayonezsiz
en büyük sıkıntı akşam çünkü tavuklu cevizli börek var menüde inşallah bir minik dilimle atlatırım malum ardı haftasonu ve ben şimdiden bi sürü planın içinde buldum kendimi
annem dün bildiğin isyan bayrağı çekti bütün hafta ot çöp yedik diye :) bgne engel olamadım artık bu yemeğin arkasına sığınır bi süre bişi yaptırmamOlur bazen günlük tartıya çok takılıp moralini bozma haftalığa odaklan
oh oh oh sen eşinden önce anneni ikna etcekmişsin :)
iyiki iptal olmuş yoksa o yol üstündeki sucuk kokularıyla bile kalori alabilirdin :)Pazar gunku kartepe iptal esim hasta bnde istemiyorm dedm gitmicz.istiyodm ilkbasta gtmeyi snra vazgctim diyet miyet kalmaZdi gtseydm bliyorm
zaten planlamislardi hep gderken ilk acik bufe kahvaltilar sucuk ekmekler ben nasl dayanirdim. İyi oldu gtmememiz :)annem dün bildiğin isyan bayrağı çekti bütün hafta ot çöp yedik diye :) bgne engel olamadım artık bu yemeğin arkasına sığınır bi süre bişi yaptırmam
iyiki iptal olmuş yoksa o yol üstündeki sucuk kokularıyla bile kalori alabilirdin :)
Bnde bugn kalori almak istiyormhava şartları dolayısıyla bgn yürüyemedim aksine de bgn daha çok kalori alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?