- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
Sanırım bende öyle yapıcam kokuya dayanamıyorum :))Bende aksama balık yapicaktim vazgeçtim köfte yaptim:)ben olsam hamsi yerdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım bende öyle yapıcam kokuya dayanamıyorum :))Bende aksama balık yapicaktim vazgeçtim köfte yaptim:)ben olsam hamsi yerdim
Afiyet olsun benimde canın çekti bayılırım hamsiye:)Sanırım bende öyle yapıcam kokuya dayanamıyorum :))
Evet yazınca birbirimizi takip edince iyi oluyo :)Şaka maka bir haftayı devirdik kızlar:) burası olmasaydı ben on kere bozmuştum. Burda sorumluluk duyuyorum da tutuyorum kendimi
Aynenbende çok yediğim de yazmaya utanırim diye yemiyorumŞaka maka bir haftayı devirdik kızlar:) burası olmasaydı ben on kere bozmuştum. Burda sorumluluk duyuyorum da tutuyorum kendimi
Ya spor işine bi başlayamadım ne yapıyorsun spor olarakPerş. kadar annemlerde kalıcam. Ay kadın gördügü her yerde bana sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyor. İstemiyorum dedikce göz hakkı var çok günah diyip duruyor. Ama direniyorum yememek için. Bu arada Sabah 1 dilim tost yedim. Türk kahvemi içip yanında biraz çikolata yedim. Öğlen tantuni yedim akşamda 2 dilim fırında pişmiş patates. Ve tabiki yeşil çay. Ara öğün pek bişey yemedim. Ayrıca ben her akşam spor yapıyorum. Bu yüzden gün içinde yedigim kaçamakları vücudumdan yok etmeye çalışıyorum.
YesssKızlar yrn sabah tartıya aç karınla çıkıyoruz dimi ?
Evdeki eliptik bisiklete biniyorum yarım saat. Bide bu aralar pek yapamıyorum ama pilates yapıyorum.Ya spor işine bi başlayamadım ne yapıyorsun spor olarak
Ayy supersin:)Ay bende sppor yapamıyorm şu koca kçımı kaldırmak zor geliyo ama hergün öyküyü dışarı çıkıyorum 1 saat kadar dolaşıyoruz
Şu anda acayip acıktım ama sabah tartı var diye lokma koymam ağzıma :)