• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Karar aldım öğün atlamicam sabah kahvaltıyı erken yaptık öğle yemeğinde yemedim bir kere ara öğün yaptım ve sonrada 1 buçuk saat uyuyunca iyice açıktım ve akşam çok yedim rahatsız oldum önce olsa hiç etkilemezdi en azından midem küçülmeye başlamış bunu gördüm :)

Bugün herkes baliktan gitmiş :) bnde çorba bi kepçe. Salata mezgit ve karides yedim ekmeksiz birazda n karnm guruldamaya baslar :(

Şaka maka bir haftayı devirdik kızlar:) burası olmasaydı ben on kere bozmuştum. Burda sorumluluk duyuyorum da tutuyorum kendimi;)

Perş. kadar annemlerde kalıcam. Ay kadın gördügü her yerde bana sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyor. İstemiyorum dedikce göz hakkı var çok günah diyip duruyor. Ama direniyorum yememek için. Bu arada Sabah 1 dilim tost yedim. Türk kahvemi içip yanında biraz çikolata yedim. Öğlen tantuni yedim akşamda 2 dilim fırında pişmiş patates. Ve tabiki yeşil çay. Ara öğün pek bişey yemedim. Ayrıca ben her akşam spor yapıyorum. Bu yüzden gün içinde yedigim kaçamakları vücudumdan yok etmeye çalışıyorum.

Perş. kadar annemlerde kalıcam. Ay kadın gördügü her yerde bana sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyor. İstemiyorum dedikce göz hakkı var çok günah diyip duruyor. Ama direniyorum yememek için. Bu arada Sabah 1 dilim tost yedim. Türk kahvemi içip yanında biraz çikolata yedim. Öğlen tantuni yedim akşamda 2 dilim fırında pişmiş patates. Ve tabiki yeşil çay. Ara öğün pek bişey yemedim. Ayrıca ben her akşam spor yapıyorum. Bu yüzden gün içinde yedigim kaçamakları vücudumdan yok etmeye çalışıyorum.
Ya spor işine bi başlayamadım :( ne yapıyorsun spor olarak

Ay bende sppor yapamıyorm şu koca kçımı kaldırmak zor geliyo ama hergün öyküyü dışarı çıkıyorum 1 saat kadar dolaşıyoruz

Şu anda acayip acıktım ama sabah tartı var diye lokma koymam ağzıma :)

Back