- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
wuhuuuuuuu süpersin beybisiGünün ikinci tartısi da benden gelsin 82 ile başladım şuan 79.400 gr çok pis motive oldum durmak yok
amaaan bende sevindiydim benimki yüksek diye tur bindircekmişsin nerdeyse bana tebrik ederimGünün ikinci tartısi da benden gelsin 82 ile başladım şuan 79.400 gr çok pis motive oldum durmak yok
Saolasın şekerim dikkat edince çok hızlı kilo veririm ama daha hızlı da alırımamaaan bende sevindiydim benimki yüksek diye tur bindircekmişsin nerdeyse bana tebrik ederim
Teşekkür ederim canım verecek kilo çok olunca ver ver bitmez:)wuhuuuuuuu süpersin beybisi
yok yok kilo da çok olsa metabolizma ii demek ki inşallah bu hızla gitsin hepicikleriTeşekkür ederim canım verecek kilo çok olunca ver ver bitmez:)
Yaaa veremedim diye ayak yapıyosun bizee tebrikler :)64.100 kızlar. 1.400 gitmiş:/
yazdım ben canım 51.5 olmuşum 700 gr vermişim@minnakkartal sendende alsak cicim
Aaa görmedim :) sanada tebrikler o zamaan güzel bi hafta olmuş hepimizeyazdım ben canım 51.5 olmuşum 700 gr vermişim
Bu be ki kızım metabolizmam bi çalışsaydı sen görseydin kg Nasıl veriliyor. Ben bi hafta ekmek yemediğimde acayip kg verirdim. Bi dr bu sabah diye böyle öğlen falan 65,7 ti gördüğüm oldu geçen hafta . Yuhh almışım falan dedim .(Yaaa veremedim diye ayak yapıyosun bizee tebrikler :)
Aynen ben hic veremedim ama almamismda İskender pasta baklava yememe rağmenbende eskiden bi kaç gün az yesem bi kilodan fazla verirdim koca hafta da 700 gr ama neyse almışımdır diye bile korkmuştum ben buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?