Son 10 kg için

Ohh kahvaltımı da yaptım :)
Taze soğan dereotlu omlet
Domates salatalık peynir 6 zeytin 1dilim uno tam buğday çay
2 çay kaşığı çilek reçeli

Yaaa veremedim diye ayak yapıyosun bizee tebrikler :)
Bu be ki kızım metabolizmam bi çalışsaydı sen görseydin kg Nasıl veriliyor. Ben bi hafta ekmek yemediğimde acayip kg verirdim. Bi dr bu sabah diye böyle öğlen falan 65,7 ti gördüğüm oldu geçen hafta . Yuhh almışım falan dedim .(

bende eskiden bi kaç gün az yesem bi kilodan fazla verirdim koca hafta da 700 gr ama neyse almışımdır diye bile korkmuştum ben buna da şükür

Bi benmi veremedim çok pis gaza geldm hepinizi tebrik ediyorum kalkinca limonlu su ictm kahvaltmi yaptm bir dlim kepek ekmeği bir dlim kasar (yarsni hira kapti.) Yarım salatalik 5 zeytin hiranin kalan omleti. Hastayim CNN bisey istemiyo zorla yedim bnlari iki bardakta ihlamur ictm

160 boy ve 60 kilo ile ben de geldim ben hamileliğimde aldığım 12 kiloyu verdim son 1 ay önce fakat , hamilelik öncesi 55'den 60'a çıktığım için o son 5 kiloyu fazlalık olarak görüyorum ve hemen hemen hepsi karın bölgesinde, göbeğim de aldığım kilolar gitmesine rağmen gitmedi, kocaman bir sezaryen göbeğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…