Son 10 kg için

Bnde 65 istiyorm aslinda ama basenim cok oyzden zayiflayinca cirkin duruyo belim ince

Tilya malzemem ve goji hazır ama ben hazır değilim galiba bugün patladı fenaa

Ben en çok sana şaşkınım ne oldu sana yahu haydi de kendine gel bakalım
Ya rejim yaparken gezmemek evde oturmak lazım ama diyorum ya inan bu sabah eşimle çıktım sabah şu an yeni geldik eve yarında onunla çıkıcam ve perşembe günü de valla bende bıktım ama tatil diye çocuklar kuzenler bi arada olsun dedik her güne biri aldı ee dışarı da gidiyoruz derken battı balık :))

Benm bolgesel sorunum var kizlar kilo verdikce belim dhada inceliyo cok kotu gorunuyorm armut tipindeyim. Basenlerm 60 kiloykende vardi ben 55 60 kilo olsam beni hasta sanarlar dusunemiyorum. Liseye gderken o kilodaydim afrikali saniyolardi :))

Benm esimde azonce yarn disari cikalim yemege dedi cok oldu cikmayali. Bende ozman balik yeriz dedm baska yere gtmem oda okeyledi bakalim cikarsak oyle yapcaz bana kalsa hicbiyere gtmicem sirf bu yuzden

Benm esimde azonce yarn disari cikalim yemege dedi cok oldu cikmayali. Bende ozman balik yeriz dedm baska yere gtmem oda okeyledi bakalim cikarsak oyle yapcaz bana kalsa hicbiyere gtmicem sirf bu yuzden
Biz sabah kahvaltıya gittik allahtan yolda açık büfeden vazgeçip serpme kahvaltı olan bi yere gittik orda da zaten çocuklar hamurlar kızartmalar için saldırınca çok coşmadım ama sonuçta yedim yani ordan çarşıya turladık ettik oturudk kahve yanında bi minik pasta ordan ablamın evine akşam yemeğine ordan da eve
Yarın sabah önce kumaş pazarına gidecez dikişe gidiyorum ya ordan yine kahvaltıya davetliyiz bı sefe rkahvaltıdan sınra eve gelecem inşallah

Pasta mi Cok ozledimde kendilerini

Bende 1.55 ama kilo maşşaaalllaaahhh :)
5er 5er hedef koy ve bu beslenme senin normal hayatın olsun elbet inersin o kg ya da. Haaa şıp diye 3 ayda olmaz 13 ayda olur ama imkansız değil. Benim doğumdan sonra ödemden sonra bana kalan 78 idi. Şimdi 55 istiyorum

Pasta mi Cok ozledimde kendilerini
Ben deeee :) uslu bir çocuk olursak şirin babayı görebiliriz. Suruma göre belki lattenin yanına bi tane alıp paylaşabiliriz ki ben tek başıma küçük doğumgünü pastasının yarısını giyebiliyorum bi oturuşta

Kızlar bakın bu resmi çekildigim gün kilo vermeye karar verdim. Hamile gibi durmuyormuyum ?

5er 5er hedef koy ve bu beslenme senin normal hayatın olsun elbet inersin o kg ya da. Haaa şıp diye 3 ayda olmaz 13 ayda olur ama imkansız değil. Benim doğumdan sonra ödemden sonra bana kalan 78 idi. Şimdi 55 istiyorum
a
biliyorum evde çok güzel bi düzen oturtmuştum buraya gelince bozuldu ama yarın başlıcam tekrar gerçekten istemiyorum bu vucudu

Evt kızlar aren 9 aylık falandı işte. 10 mart. 63 kiloydum. İnat etmiştim 16 haziranda 54 olucam diye. Oldum da. Şimdi daha da zayıfladım tabi.
Aha işte tam benim kg lar ben de 63,5 um şimdi ve 55 istiyorum ve çok kararlı ve disiplinliyim iki gündür 17.00 den sonra yemek de yemiyorum :)

Aha işte tam benim kg lar ben de 63,5 um şimdi ve 55 istiyorum ve çok kararlı ve disiplinliyim iki gündür 17.00 den sonra yemek de yemiyorum :)
Açıkcası tek başına rejimle olmuyor malesef. Mutlaka spor yapılmalı. Bide azim ya. Ben hiç kaçamak yapmadım. Dışarı çıktığımızda bile sadece salata yiyordum. Çikolata istedigim de 1 tane çikolatayı üçe bölüp 3 günde yiyordum. Hiç ögün atlamadım. Bide sürekli zayıf insanların resimlerini bakıyordum. Falan filan işte :) ben 3 ayda verdim kilolarımı. Bence sizde yaza kadar istediginiz ideal kilonuza kavuşabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…