Kizlar aksam yemeginden snra sutlu nescafe iciyomusnz ben icmiyorm iceblirmiyim[/QUOTE
Sade iç
Bide bana kiziyodunTamam canımcım denicem bunu :) başarıcam
Bide bana kiziyodunTamam canımcım denicem bunu :) başarıcam
Ay bende 73 um byadr. Hamile kaldigm kiloda buydu. Acaba bnde bu kilolardami kalicam hep diye dusundm bugun tam ustune bastin dusuncemin 60 li rakamlari gormek istiyorm artik. Evlendgim kilo 67 okdr oluyim yeterTopiği açarkwnki ilk mesajımı okudum şimdi dört ay evvel yine 65,5 muşum. Ortalardan kaybolduğum zaman 68 e kadar görmüştüm sonra yeniden aranıza dönünce 65,5 tum. Bu rakam benim kaderim mi
10 gün sonra bi latte içmene göz yumucamhic icmem dha iyi.biliyosun latte seviyorm :)
peki10 gün sonra bi latte içmene göz yumucam
Birlikte içicez çünkü
EvetBirlikte içicez çünkü
Tabisi canım şu havalar düzelmeye başladı zaten sen ve mira aklımdasınız bi haftasonu ördek kovalayalım
Allahım ben 55 in derdindeyim ki senden kısayım sen Nasıl olucan ki çok zayıf olmaz mı 50 nin altı. Ben kısa olduğum için 55 in altı yakışmıyor bana sokak çocuklarına benziyorum :/Yeşilçayımı içiyorum ve dükkanı kapıyorum yarın tartı da var bakalım ne olcak
Bide benim kaderimde 51 ler sanırım bi 49 olsam ondan sonra bi gün ye bi gün aç kal yapıcam eski günlerdeki gibi
Bende aslında yüz olarak 52 ii duruyo hatta 54 flnda kaldırabiliyorum ama ben sevmiyorum 49 zayıf oluyo onuda al ver opsiyonu için istiyorum ideal kilom bence 50Allahım ben 55 in derdindeyim ki senden kısayım sen Nasıl olucan ki çok zayıf olmaz mı 50 nin altı. Ben kısa olduğum için 55 in altı yakışmıyor bana sokak çocuklarına benziyorum :/
Birlikte içicez çünkü
Allaaahh acta gezerm 10 gun gerekirse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?