- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
benim günlük adımlarım genelde 3000-4000 arasıydı hatta bazen 2000 ler bile oluyodu gerçekten faydalıymış o zamnZaten günlük 5000 adımın üstüne çıkarsan kilo vermeye başlıyomuşsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim günlük adımlarım genelde 3000-4000 arasıydı hatta bazen 2000 ler bile oluyodu gerçekten faydalıymış o zamnZaten günlük 5000 adımın üstüne çıkarsan kilo vermeye başlıyomuşsun
bende isterdim benim arkadaşımda gidiyo çok keyiflidir mutlaka10 dk gobek attim bugnluk bukdr yeter :)) yigenm zumbaya yazilmis ayda 100 tl kske bende gdebilsem ya cok zevkli
kayısılı erikli varmış akşam içtim sabah yine içtim öküz oturuto şu anda içimde@Apriori123 nin dedgi kayisili cay cok iyi geldi banada al istersn
Kayisili form aldm ben sinemaki var icnde oda zaten mideyi bozuyokayısılı erikli varmış akşam içtim sabah yine içtim öküz oturuto şu anda içimde
Beyaz ekmek cok oldu yemeyeli evede almiyoruz artikEki Görüntüle 1762742 bugün bende ekmek alcam kendime onlar daha iyi oluyodu yeşilçay ve öykünün kalan omleti
Beyaz değil bu da tambuğdaymış ama tabi dolu oluyo bunlar yine de unonun tambuğdayından alıyodum ben ondan alcam yineBeyaz ekmek cok oldu yemeyeli evede almiyoruz artik
Uno icn cok katkili oyzden uzn sure dayaniyo falan diyolardi almiyorm oyzden ama seviyorm yumusak oluyo unonun ekmekleri bide bimin ekmekleri guzelBeyaz değil bu da tambuğdaymış ama tabi dolu oluyo bunlar yine de unonun tambuğdayından alıyodum ben ondan alcam yine
Bana benziyor durumun ama benim doğum öncesi kg Ma 4 kaldı ama ben 7 kg vermeyi planlıyorum :)doğumla birlikte 26 kilo verdim su an ne yapsam kilo veremiyorum gitmiyor bir türlü son 10 kilom kaldı.Ne yapabilirim arkadaşlar
bize takilabilrsin:) benmde 5 kilo fazlam vardoğumla birlikte 26 kilo verdim su an ne yapsam kilo veremiyorum gitmiyor bir türlü son 10 kilom kaldı.Ne yapabilirim arkadaşlar