• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

10 dk gobek attim bugnluk bukdr yeter :)) yigenm zumbaya yazilmis ayda 100 tl kske bende gdebilsem ya cok zevkli

14544914737831332435777.jpg bugün bende ekmek alcam kendime onlar daha iyi oluyodu yeşilçay ve öykünün kalan omleti

Beyaz değil bu da tambuğdaymış ama tabi dolu oluyo bunlar yine de unonun tambuğdayından alıyodum ben ondan alcam yine
Uno icn cok katkili oyzden uzn sure dayaniyo falan diyolardi almiyorm oyzden ama seviyorm yumusak oluyo unonun ekmekleri bide bimin ekmekleri guzel

Ayyy her gören zayıflamışsın dedi :))) kahvaltımı annemde yaptım biraz geç ama olsun. İşin güzel tarafı annemlerde akşam yemeği çok etken yenir. 5 gibi akşam yemeği yenir.

bende türk kahvesi ile bir ara yapıyorum şuan :) akşama karnabahar var ama kızartma artık ekmeksiz bir iki parça yerim birde çorba içicem mutlaka yoksa çok katı beslenmiş oluyorum

doğumla birlikte 26 kilo verdim su an ne yapsam kilo veremiyorum gitmiyor bir türlü son 10 kilom kaldı.Ne yapabilirim arkadaşlar

Back