• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Açıkcası tek başına rejimle olmuyor malesef. Mutlaka spor yapılmalı. Bide azim ya. Ben hiç kaçamak yapmadım. Dışarı çıktığımızda bile sadece salata yiyordum. Çikolata istedigim de 1 tane çikolatayı üçe bölüp 3 günde yiyordum. Hiç ögün atlamadım. Bide sürekli zayıf insanların resimlerini bakıyordum. Falan filan işte :) ben 3 ayda verdim kilolarımı. Bence sizde yaza kadar istediginiz ideal kilonuza kavuşabilirsiniz :KK66:
Ben de çikolata abur cubur yemiyorum bir aydır. Ama spor işi nanay :(

Ucundanda olsa 60lari gordum bu hafta cok mutluyum onumuzdeki haftadaki hedefimde 68 i gormek istiyorum insallah. Gecen hafta 71.200 dum
Giden 1.300 gram

Eklentiler

• 20160203_075123.jpg
    20160203_075123.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 33
Bu arada ben her gün öğlen attığım kampüs turunun etkisi olduğuna eminim artık günlük adım sayım 7000 leri buluyor daha önceden bi 10 küsür kilo vermiştim o Zaman'da her sabah yürürdüm gerçekten düzenli spor yapsak bizde hem fit hem Anne oluruz rahatça

Bu arada ben her gün öğlen attığım kampüs turunun etkisi olduğuna eminim artık günlük adım sayım 7000 leri buluyor daha önceden bi 10 küsür kilo vermiştim o Zaman'da her sabah yürürdüm gerçekten düzenli spor yapsak bizde hem fit hem Anne oluruz rahatça
bende dugun uzeri yuruyusle baya kilo vermistim yuruyus cok etkili

Bomba bende 62,3 :)))) daha kahvaltı yapmadım hazırlandık anneme gidiyorum haftasonuna kadar ordayım. Yanıma tarihi kaçmasın diye light yoğurdumu ekmeğimi ve gojimi aldım.
Benim başarımın sırrı akşam yemeğini erken kapatmak sanırım. Spor yapmadığım ve regle 2 gün kalmasına rağmen göbeğim bile gitmiş.

Bomba bende 62,3 :)))) daha kahvaltı yapmadım hazırlandık anneme gidiyorum haftasonuna kadar ordayım. Yanıma tarihi kaçmasın diye light yoğurdumu ekmeğimi ve gojimi aldım.
Benim başarımın sırrı akşam yemeğini erken kapatmak sanırım. Spor yapmadığım ve regle 2 gün kalmasına rağmen göbeğim bile gitmiş.
ooo harikasin bide veremicm diyodun

Ayy maşallah kızlar benim iki gündür yediklerim bugün tırmaladı tabi tuvalete de çıkamıyorum onunda etkisi varmı bilmiyorum +200

Geçen hafta 80
Bu hafta 80.2

Zaten günlük 5000 adımın üstüne çıkarsan kilo vermeye başlıyomuşsun

Back