• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

sanki senin bi öncekinde de öyle olmuştu ama tartıda kilo vermiş olduğunu öğrenmiştin yanılıyor muyum acaba
Aynen öyle canım ama niye hep böyle oluyor. Öden de değil bence çok su da içiyorum. Öğün atlamıyorum , az ve diyete uygun yiyorum. Bilemedim valla :( Yarın tartıda asıl bomba benim valla üstüne kg almamışsam iyidir.

Biz gece uyumadığımıZ için geç kalktık Azadla. Şimdi kahvaltı Zaman'ı, limonlu suyu içtim saban uyanır uyanmaz, kahvaltım da bir haşlanmış yumurta, bir dilim light beyaz peynir, yarım dilim uno light ekmek.

Ara öğün iki kuru kayısı iki kuru erik ve bir fincan form çayı

Yooo kk olmaz kurtuluş yok gerçeklerle yuzlesmelisin

Aynen öyle canım ama niye hep böyle oluyor. Öden de değil bence çok su da içiyorum. Öğün atlamıyorum , az ve diyete uygun yiyorum. Bilemedim valla :KK43: Yarın tartıda asıl bomba benim valla üstüne kg almamışsam iyidir.

tartıl ki nolmuş gör belki korktuğun gibi olmaz :)

kaçış yok mecbur tartılcam tabi ama ben kesin aldım ne giyse göbek pörtlüyor :( bide ben hiç spor yapmadım kızlar gerçekten vaktim yok

öğle yemeği bir adet levrek (çok büyük değildi) yanında bolca salata ekmek yok ilk ara öğünde sadece filtre kahve içmiştim

Giremiyrm pek foruma. Spor yapamiyorm koşu bandini denedm hira uyanikken binemiyorm uyurkende sesinden duymam diye binmiyorm.diyete gelincede BN birazcik bozdum ama devam ediyorum bir bir yazamiyorm buraya yarn sabah tartilip daha azimle devam edicm

Acaba ben stresten mi veremiyorum. Zayıflıycaz siye çok kastım da

Öğlen tarhana çorbası
Ara 2ceviz yarım muz yeşil çay
Akşama da bezelye yoğurt 1 dilimde ekmek belki kararsızım:)

öğle yeeğinde balık tercih ettim akşam için annemde hamsi almış kötü denk geldi acaba çorba salata mı yapsam çok kararsızım

Öğle yemeğinden önce yoğurt kürü yaptım sonra da iki yemek kaşığı büyüklüğünde kırmızı et yedim. Akşama ezogelin çorbası yaptım ama yanına kanat ve makarna yapıcam. Çorba salata iki parça kanat yerim

Back