• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Yarım elma yarım armut

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    70,3 KB · Görüntüleme: 22
Bende öyle valla dikkat etmesem hiç aklıma gelmiyo su içmediğim ve su içmesem tüm gün de bişey yemesem veremiyorum kilo
benm gbi program ykle telefonuna beni saat basi uyariyo :))

Kendin muhallebi yap az bişey kuru meyve koy şeker yerine
puding yaptm esime supriz :) bkti benm diyet lafimdan:)) sasrsin bari :KK70:
Normalde tencerenin dibini siyirirdim onu ble yapmadm canm istemedi sonradan goji yedim 10 tane kesti tatli istegmi hemen

benm gbi program ykle telefonuna beni saat basi uyariyo :))

puding yaptm esime supriz :) bkti benm diyet lafimdan:)) sasrsin bari :KK70:
Normalde tencerenin dibini siyirirdim onu ble yapmadm canm istemedi sonradan goji yedim 10 tane kesti tatli istegmi hemen
Diyetkoçum'u yükledim ben yediklerini kaydetmedin su içmelisin fikan diye uyarıyo attıpın adımı sayıyo kalori filan hesaplıyo seninki hangi program

Benim eşim bgnde geç gelecekmiş ben yedim tam 15 adet yapmak sarma daha haftasonu gelmeden moda girdim ben eyvah ki ne eyvah :(

Benim eşim hep geç geliyo beklemiyorum artık onu. Tavuklu sebzeli mercimek çorbası ve üç köfte ve salata. Azadın çorbasını verip bunları yiycem ve tükkanı kapatıcam ;)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    103,2 KB · Görüntüleme: 37
Ayy patlıycam kızlar ya şuncağız yemekle bu kadar doymaya başladım ya o da yeter. Sanırım bu porsiyonlarımı da küçültmem gerek bu bile fazla artık. Eskiden 7 köfte yer yanına pilav ekmek salata kola yer ancak doyardım. Acaba şu tek dilim ekmeğimi de mi bıraksam

Ay valla bende zor dayandım 1 saat geç gelince öğlesadece çorba içince yetmedi aldım tavuktan attım buzluğa hiç olmadı tavuk yaparım bişey yok evde diye aç kaldım öğlen :)
Biz 5.30_6da yiyoz yemeği ama eşim hava aydınlık olunca istemiyo yemek cins erken daha diyo biraz ileri almam lazım :)

Ayy patlıycam kızlar ya şuncağız yemekle bu kadar doymaya başladım ya o da yeter. Sanırım bu porsiyonlarımı da küçültmem gerek bu bile fazla artık. Eskiden 7 köfte yer yanına pilav ekmek salata kola yer ancak doyardım. Acaba şu tek dilim ekmeğimi de mi bıraksam
Corba cok sisiriyo beni corba pilav olunca ekmek yemiyorm oyzden.

Ay valla bende zor dayandım 1 saat geç gelince öğlesadece çorba içince yetmedi aldım tavuktan attım buzluğa hiç olmadı tavuk yaparım bişey yok evde diye aç kaldım öğlen :)
Biz 5.30_6da yiyoz yemeği ama eşim hava aydınlık olunca istemiyo yemek cins erken daha diyo biraz ileri almam lazım :)
Erken yani 5 ten once yyincede cok acikiliyo aksam. Bz normalde 4 te aksam yemegi yiyoduk ama snra 8 de aburcbur fasli basliyodu. Smdi 6 7gbi yiyoruz sisip oturuyoruz yer kalmiyo:) bugn baya geciktik 8 de gelcekmis

Back