- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acik bufe kahvaltiya gtme bence bn olsam tutamam kendmi iste o an :)Azadla bi saatlik yürüyüş ve şimdi öğle yemeği. Ayyy ben bu saatte anca kahvaltı ederdim bugün erkenciyim :))) biz de yarın kahvaltıya gidicez sütişe gidelim dedi be. Çok severim ama Oray'a gitmiycem biliyorum tutamam kendimi. Madoya falan götüreyim de bari sadece bi omlet ya da menemenle geçiştireyim
Ben d kendime güvenmiyorum :SAcik bufe kahvaltiya gtme bence bn olsam tutamam kendmi iste o an :)
Hemen kardeşini ara ne kadar ot çöp varsa hazırlasın kahvaltıyabende yarın sabah gelinkıza kahvaltıya davetliyim bir ay sonra ilk kez göricim kardeşimi o şevkle iştahım açılmaz inşallah
söyledim ama yok ilk geliyonuzda yok bilmem ne bakalım ne olcak sonumuz bari börek çörek yapma dedim tamam dedi :)Hemen kardeşini ara ne kadar ot çöp varsa hazırlasın kahvaltıya
insallah :) ama kesn ilk defa gdiceksnz diye dokturucek kardesin sende tadimlik yersin artik ayip olmasinbende yarın sabah gelinkıza kahvaltıya davetliyim bir ay sonra ilk kez göricim kardeşimi o şevkle iştahım açılmaz inşallah
mirakızda bir tembel bağırsak neler deniyorum çoğunda iki üç günde anca fayda ediyoYa kızlar sıcak suya bi sarı kayısı bi kara kayısı bi erik bi incir kurusu attım, önce suyunu içtim sonra meyveleri yedim tık yok bende. En son bağırsaklarımı aldırcam da zayıflıycam
aksam yatarken yersen bunlari dha iyi olur yada sabah ac karninaYa kızlar sıcak suya bi sarı kayısı bi kara kayısı bi erik bi incir kurusu attım, önce suyunu içtim sonra meyveleri yedim tık yok bende. En son bağırsaklarımı aldırcam da zayıflıycam