• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Azadla bi saatlik yürüyüş ve şimdi öğle yemeği. Ayyy ben bu saatte anca kahvaltı ederdim bugün erkenciyim :))) biz de yarın kahvaltıya gidicez :( sütişe gidelim dedi be. Çok severim ama Oray'a gitmiycem biliyorum tutamam kendimi. Madoya falan götüreyim de bari sadece bi omlet ya da menemenle geçiştireyim;)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    100,8 KB · Görüntüleme: 59
Azadla bi saatlik yürüyüş ve şimdi öğle yemeği. Ayyy ben bu saatte anca kahvaltı ederdim bugün erkenciyim :))) biz de yarın kahvaltıya gidicez :KK43: sütişe gidelim dedi be. Çok severim ama Oray'a gitmiycem biliyorum tutamam kendimi. Madoya falan götüreyim de bari sadece bi omlet ya da menemenle geçiştireyim:KK66:
Acik bufe kahvaltiya gtme bence bn olsam tutamam kendmi iste o an :)

bende yarın sabah gelinkıza kahvaltıya davetliyim bir ay sonra ilk kez göricim kardeşimi o şevkle iştahım açılmaz inşallah :KK53:

Ya kızlar sıcak suya bi sarı kayısı bi kara kayısı bi erik bi incir kurusu attım, önce suyunu içtim sonra meyveleri yedim tık yok bende. En son bağırsaklarımı aldırcam da zayıflıycam :( :(

Ya kızlar sıcak suya bi sarı kayısı bi kara kayısı bi erik bi incir kurusu attım, önce suyunu içtim sonra meyveleri yedim tık yok bende. En son bağırsaklarımı aldırcam da zayıflıycam :KK43: :KK43:
mirakızda bir tembel bağırsak neler deniyorum çoğunda iki üç günde anca fayda ediyo

Ya kızlar sıcak suya bi sarı kayısı bi kara kayısı bi erik bi incir kurusu attım, önce suyunu içtim sonra meyveleri yedim tık yok bende. En son bağırsaklarımı aldırcam da zayıflıycam :KK43: :KK43:
aksam yatarken yersen bunlari dha iyi olur yada sabah ac karnina

@AreN5 ben aldm goji ama nasil kullanicgimi tam olarak bilmiyorm sen nasil kullandin? Ben sabah ac karnina 10 adet aksam yemekten once 10 adet yemeyi dusunuyorum

Ben geldiim çok coşmadım yemekte tabi hamurişi yedim sonuçta akşama yemicem kesin kararlıyım anca çay kahve filan eşimle kuru kayısı yerim meyveyle filan geçiştiririm

ara sade türk kahvesi çok ince bir dilim limonlu kek şimdide arkadaşım elime bir dilim elma tutuşturdu bu akşam çok ölçülü yemem lazım ekmek kesinlikle yok iyiki öğlende yememişim ekmek

Back