Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence cok doğal duruyor:)yakısmıs.Nasıl rahat mı lensleriniz?Kızlar ela lens arayışındaydım ve rainbow elite line hazel aldım dokusu güzel ama rengi tuhaf gibi foto ekliyorum
çok hoş bende bu renk istiyorum ama malesef henuz numaralisi üretilmiyor hıdrocor serisininin sabirsizlikla bekliyorum uretiminin başlamasiniEki Görüntüle 1584225
taktıgım lens soloticadan hidrocor quartzo
Benim de göz bebeklerim normal ışıkta büyük durur, lens taktığınızda biraz bulanıklık olabilir kenarlarda ama ben alıştım çok rahatsızlık vermiyor.merhaba arkadaşlar benim gözlerim ela. ancak güneşte rengi belli oluyor karanlıkta kahverengi gibi görünüyor ben çarpıcı ve renkli olduğu belli olsun istiyorum aynı zamanda doğal görünsün de istiyorum. hidrocor mel almayı düşündüm ama 2015 olanlar kötü demişler hep. mavi gri tonlar yakışır mı hiç fikrim yok. grafite beğeniyorum ama ela göze nasıl olur bilemiyorum. ela göze ne önerirsiniz. bir de her zaman göz bebeklerim büyük duruyor. bu lens takınca sorun olur mu? her türlü önerinize açığım.Eki Görüntüle 1603387 teşekkürler şimdiden kendi göz rengim budur.
Alinca fotograf atarmisin canimKızlar quartzo sipariş vereceğim yıllık biri bana yardımcı olabilirmi
sitemizde 2ci el lens satışı yasaktır ve ceza sebebidir.Mrb bende hıdrocor ocre almıstm 1 hafta oldu . Tenıme gitmediği için vermek istiyorum . Uygun fiyata
Minik patiler, cnm tavsiyene uyup medeni cesaretimi de toplayıp bugün taktım lensleri. çok teşekkürler yorumun için de tekrar. Başka Lensli fotolarımı görmek isteyenler beni instagramdan da ekleyebilir, fikir sahibi olmak için.....
Minik patiler, cnm tavsiyene uyup medeni cesaretimi de toplayıp bugün taktım lensleri. çok teşekkürler yorumun için de tekrar. Başka Lensli fotolarımı görmek isteyenler beni instagramdan da ekleyebilir, fikir sahibi olmak için.....
Solflex quartzolar maviye, topaziolar da yeşile dönük renkler sanırım artık.Ben de solflex topazio aldım resmen yeşil durdu.Çok yakıştırdım ben güle güle kullanın.Solotica solflex quartzolarim