Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba :) Yakışmış bence, doğal görünüyor. Güle güle kullanın:)Merhaba kızlar! Solotica lenslerimi bugün aldım koyu kahve gözümde böyle durdu ben çok beğendim ama sizce nasıl :) :)
Merhaba :) Yakışmış bence, doğal görünüyor. Güle güle kullanın:)
Mrb cok yakismis ne renk acaba?Merhaba kızlar! Solotica lenslerimi bugün aldım koyu kahve gözümde böyle durdu ben çok beğendim ama sizce nasıl :) :)
Teşekkür ederim QuartzoMrb cok yakismis ne renk acaba?
kk dagordgum en guzel kızsn masallahhhhhhh cnmmmMinik patiler, cnm tavsiyene uyup medeni cesaretimi de toplayıp bugün taktım lensleri. çok teşekkürler yorumun için de tekrar. Başka Lensli fotolarımı görmek isteyenler beni instagramdan da ekleyebilir, fikir sahibi olmak için.....
Yeni seri hidrocor mellerim. Tam istediğim renk mükemmel.
Merhaba 2020 serisi, yani şisesinin üzerindeki son kullanma tarihi bu. Instagram'da solotica_lens sayfasından satın aldım, teşekkür ederimMrb cok yakismis gule gule kullanin serisi nedir acaba bendw aldim gecen ay hic benzemiyolar renk olarak sizde cok gzl durmus nerdn aldnz buarada
Merhaba 2020 serisi, yani şisesinin üzerindeki son kullanma tarihi bu. Instagram'da solotica_lens sayfasından satın aldım, teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim, Solotica'nın 4 ayda bir ton değiştirdiğini söyleyenler var belki o yüzdendir :)Cok ilginc bnmkilerde 2020 seriydi sizdeki gibi durmadigi gibi bi cok alan kiside kullanamadigini burada yazdi cok acik cig bi durusu var diyen coktu sanslinzki cokta dogal ve guzel durmus gule gule kullanin
Cok yakismis ve muthis dogal durmus. Gule gule kullan.Yeni seri hidrocor mellerim. Tam istediğim renk mükemmel.
Cok yakısmıs güle güle kullan,buarada yüzün de cok güzel oyüzden de bukadar güzel geldi belki renk bize:):)Yeni seri hidrocor mellerim. Tam istediğim renk mükemmel.
Cok yakismis ve muthis dogal durmus. Gule gule kullan.
Bu arada coook guzelsin canim
Cok yakısmıs güle güle kullan,buarada yüzün de cok güzel oyüzden de bukadar güzel geldi belki renk bize:):)
Çok teşekkür ederim:)Merhaba hıdrocor melleriniz çok güzel olmuş çok yakışmış Gül'e Gül'e kullanın