Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mel aldım ama çok buyuk hayal kırıklıgı ne grı ne yeşıl bir renk üstelik kayma yapıyor 200 tl bosa gitti
nerden almistiniz aceba? cunku herkeste farkli bir seri var . sizdeki 2020 son kullanma tarihi olan seri mi aceba
Natural colors quartzolarım. Hidrocor quartzo sipariş etmiştim ama yanlışlıkla Nc göndermişler, öyle evde bi kenarda duruyolar
hayir cnm nc aldimHaresiz (hidrocor) seri mi almıştınız acaba? Onlar genelde daha açık oluyorlar renkleri bi garip oluyo diye biliyorum. Ben de daha önce hidrocor mel almıştım çok açık durmuştu. Şimdi natural colors serisinden almayı düşünüyorum bu yüzden.
Tüh ya ben de nc ocre almayı düşünüyordum korktum şimdihayir cnm nc aldim
cnm bu hangi marka lens gayet hoş duruyor:)işte bu
Çok hoş durmuş aslında, ben beğendim. Sana da çok yakışmış :) yalnız dediğin gibi mele göre biraz grimsi durmuş sanki ama güzel bence doğal duruyor :)işte bu
inan hiç hatırlamıyorum, zaten şişelerini attığım için değişim yapamadım. Aslen hidrocor quartZo sipariş etmiştim ama yanlışlıkla NC göndermişlerdi.
Bu arada geçtiğimiz günlerde netten NC Ocre aldım ve çok pişmanım. Gözlerim koyu kahve ve bir nebze olsun açılma olmadı, bu da gol olmadi maalesef. Almak isteyenlere duyurulur.
günaydınlaradoree
Hayır ayli 30 tl hemde ama istanbulda bulamiyorlarmis ben adanada yasiyorum ve 3 optikte satiliyor hatta burdan bir arkadasimiz aldi ben telefonunu verdim optigingünaydınlar
adore lensler yıllık mı peki birde fiyatı ne kadar:)
aa 30 mu cok uygunmus ben İzmir'de sordum 60 dediler alıcam yinede cok hosuma gitti cünkü yellow sana cok yakısmıs canım.Bir de cok rahat olduğunu duydum ben soloticalarda hic rahat edemedim simdi adoreyi denicem.İnsallah kurutmaz gözlerimi.Hayır ayli 30 tl hemde ama istanbulda bulamiyorlarmis ben adanada yasiyorum ve 3 optikte satiliyor hatta burdan bir arkadasimiz aldi ben telefonunu verdim optigin
Rengi nasıl peki tek gözde çekip ekliyebilirmisinKızlar bugün solotica hidrocor mel aldım satmak istiyorum sadece denemek amaçlı sağ göze bir kereliğine takılmıştır sol göz için lens açılmamıştır souflen lens suyu ile beraber satışa çıkartıyorum alıcı var ise fiyatta anlaşabiliriz orjinal ve temiz üründür
Rengi nasıl peki tek gözde çekip ekliyebilirmisin