Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıdrocor quartzo varmi birde grafite varsa fotografni paylasirmisiniz[album=medium]15151[/album] üretimden kalkan hıdrosummer serisi azul rengi artık bu renk üretimde yok bu rengi nasıl elde edebiliriz diye soran arkadaşlar için tek seçenek fx eyes bety blue rengi ;(
Youtube ta videosu vardi canim cok acik bi renk degil bi bak istersen numaralisinin cikmasini bekliyorum bende sabirsizlikla cok güzel bi renk benceMerhaba kızlar ben yeni üye oldum.Solotica lens daha önce kullanmadım Freshlook pure hazel ve air optix. green var bende resimleri ekledim Forumdaki 200 üstü yorumu tek tek okuduktan sonra solotica quartzo hidrocor almak istiyorum Ama çok yapay durur mu bilmiyorm gündüz çok açık renk olursa kullanamayabilirm Kullananlar ne düşünüyor bu konuda ? Doğallık açısından yorumlarnzı bekliyorm
Pure hazeli bende kullandm freshlook,videolarda daha acik ve farkli bir renk quartzoEki Görüntüle 1624062 Bunlar bendekiler Görüldüğü gibi çok koyu Eki Görüntüle 1624060
Instagram hesabiniz nedir acaba ?Minik patiler, cnm tavsiyene uyup medeni cesaretimi de toplayıp bugün taktım lensleri. çok teşekkürler yorumun için de tekrar. Başka Lensli fotolarımı görmek isteyenler beni instagramdan da ekleyebilir, fikir sahibi olmak için.....
Tabiki[/QUOTE]Tabiki hidrofor mel ="simayyy25, post: 42603463, member: 373385"]Mrblar. Bür gözümde hidrocor mel digeri azul. Mel iyi durmuş mu almayi düşünüyrm kararsizim
Bir arkadasim almişti orta kahve gözde güzel mavi ve dogal durmuştuHıdrocor grafite 2015 nasıl arkadaşlar kullanan yada fikri olan varmı
Üstteki hidrocor marine ve mel .ortadaki resim işikta meller.alttaki n.c.crystal ve melBugun lens alacaklara yardım günüm olsun
Elinde grafite varsa onuda paylaşırmısınÜstteki hidrocor marine ve mel .ortadaki resim işikta meller.alttaki n.c.crystal ve mel
Bugun lens alacaklara yardım günüm olsun
Pardon verde degil marineyiMrb siz hangisini gozinuzde daha dogal buldunuz acaba fotolarda isik cunku aldatabiliyo hepsi cok yakismis buarada gule gule kullanin tavsiyeniz ne olur cristali onerirmisinz mesela yada verdeyi