- 25 Kasım 2014
- 281
- 90
Buldum seni çok yakışmışlar cnm :) Ama rahat etmemene üzüldüm.. Hala aynı sıkıntıyı yaşıyo musun, yani rahatsız ediyo mu lensler gözünü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buldum seni çok yakışmışlar cnm :) Ama rahat etmemene üzüldüm.. Hala aynı sıkıntıyı yaşıyo musun, yani rahatsız ediyo mu lensler gözünü?
yok canım rahatsız etmiyor artk ilk iki takısım da kuruma yapmıstı doktora gittim benim gözlerimle ilgiliymis göz kuruluğum varmıs damla kullandım rahat ettim ücüncü taktığımda cok rahattı gözüm de alıstı ama birdaha takmadım:)erkek arkadasım beğenmiyor rengi acık diye oyüzden koyu bir lens tercih edeceğim simdi koyu mavi yada ela da olabilir.meli cok beğenmistim ama iste erkek arkadasım acık göz sevmiyorBuldum seni çok yakışmışlar cnm :) Ama rahat etmemene üzüldüm.. Hala aynı sıkıntıyı yaşıyo musun, yani rahatsız ediyo mu lensler gözünü?
tesekkür ederim buaarada canım beğenmene sevindim:)Buldum seni çok yakışmışlar cnm :) Ama rahat etmemene üzüldüm.. Hala aynı sıkıntıyı yaşıyo musun, yani rahatsız ediyo mu lensler gözünü?
Aslında açık da değil çok güzel durmuş, en önemlisi çok doğal :) rahatsız etmemesine de sevindim :)yok canım rahatsız etmiyor artk ilk iki takısım da kuruma yapmıstı doktora gittim benim gözlerimle ilgiliymis göz kuruluğum varmıs damla kullandım rahat ettim ücüncü taktığımda cok rahattı gözüm de alıstı ama birdaha takmadım:)erkek arkadasım beğenmiyor rengi acık diye oyüzden koyu bir lens tercih edeceğim simdi koyu mavi yada ela da olabilir.meli cok beğenmistim ama iste erkek arkadasım acık göz sevmiyor
evet cok doğal canım gercek göz gibi ama iste beğenmedi oyüzden kpyı bir renk bakıyorum simdi koyu mavi yada ela:)Aslında açık da değil çok güzel durmuş, en önemlisi çok doğal :) rahatsız etmemesine de sevindim :)
Benim gri olmaz o zmn sana bayağı belli oluyo.. Ama Freshlook hareli gri ve maviye bi bak istersen onlar çok belli olmuyo :)evet cok doğal canım gercek göz gibi ama iste beğenmedi oyüzden kpyı bir renk bakıyorum simdi koyu mavi yada ela:)
tamam canım ben de zaten belli olmayan bisey istiyorum koyu renklerde istiyorum yani hareli mavi yapay mıdır ki bilemedm bir bakayım ikisine de:)Benim gri olmaz o zmn sana bayağı belli oluyo.. Ama Freshlook hareli gri ve maviye bi bak istersen onlar çok belli olmuyo :)
Yapay değil diye hatırlıyorum cnm zaten çok belli olmuyo göze batmıyor. Bi resimlerine bak internetten öyle karar ver :)tamam canım ben de zaten belli olmayan bisey istiyorum koyu renklerde istiyorum yani hareli mavi yapay mıdır ki bilemedm bir bakayım ikisine de:)
cok yapay görünüyordu burda birkac kisi paylastı hicbiri memnun değildiTopazio son seri hakkinda bilgisi olan var mi
Solotica face adresinde foto atmışlar canm face varsa bakabilirsin ordan.Topazio son seri hakkinda bilgisi olan var mi
güle güle kullan canım.resim paylasabilir misin?cok merak ettimBugun hidrocor topazio larim geldi.yeni bunlar hidrocorda biliysnz. Çok güzel buldum resimde çekip atarim haresiz lens sevenler düşünöeden alabilir