Kontakt Lens Solotica Lenslerimizle Göz Makyajlarımız

didem ve bambam müthişsiniz ben esmeraldamı bugün kardeşimden aldım ama takıp makyaj yapamadım yarın bakalım..ben nc meli de çok istiyorum.didem cristal dahamı yeşil

Canım emin değilim tabiki ama vetman şişelerin resmini çekip koymuştu, orda crystal bariz daha sarımsıydı. Yani daha yeşil durur diye tahmin ediyorum ben.. ama gözde nasıl olur hiç fikrim yok. N.c melde süper canım hepsi güzel seç beğen al zemuszemus

Bambişim yeni fotolarını bekliyorummm bayanssulusmile maviş farlarınla

kafam bulandı cristal aynı diyorlar ama bence renk çok farklı bayağa yeşilimsi cristal..
Bugün esmeraldayı taktım hemen çıkardım ilk defa beğenmedim kendimde günışığıda belli oluyor canım sıkıldı.... Nc melmi alsam off ya opak seriden soğudum bugünyasakkelime

offf ben tam opak seri düşünürken olumsuz şeyler söylemeyin bu seriyle alakalı mafoldumben
canım icemintin doğallığından şüphe ettiğin için n.c ye yöneliyosan, sakın doğal değil diye düşünme. pupili çok dar olduğu için benim resmen gözümün kahvesi hiç görünmüyr. oldukça doğal. ama renk olarak mel istiyorsan ki kendisi efsane bence melde doğallığın doruğunda artık daha doğal ela-yeşil olamaz heralde zemuszemus

didem ve bambam müthişsiniz ben esmeraldamı bugün kardeşimden aldım ama takıp makyaj yapamadım yarın bakalım..ben nc meli de çok istiyorum.didem cristal dahamı yeşil

berrycimm cnm cok saol sensin superr olumunekankayizsmile
ay cnm benm alisirsin bence esmeraldalarina bence bikac takmadigin icin olabilir.
nc mel harika ama ya bence bize de guzel olur gibi gelio bana yakamozdaki gibi bayanssulusmile

bilmem bambam cor serisine kayabilirim verde yada mel.mint konusunda ne düşünüyorssun

minte asigim ben valla :asigim: nc mel ve icemint almak istiorm. sen de mint dusunuordun? bence sana da sahane olur. acayip doal duruor bence mint! :lepi:
cor mel koyu gozlerde guzel oluor ama orta kahvede sari olabilir die dusunuorm. sen cor mel dusunuor musun?

cok güzel bi topik olmus didemcim cok akıllıca :jeyyar:

bende merak ediyordum dogrusu nasıl makyaj yaptıgınızı boshayallersmile

Bilmem sonuçta ben crystal kullanmadım. Görmeden de bişi diyemem ki. doku ve yapı olarak tamamen aynı. opaklığı ve pupil genişliği aynı görünüyor şişeden. Daha yeşilimsi seviyorsan crystal bence..
ama kullananların yorumu da şu 'tamamen aynı hiç fark yok'. valla bilemedim ben bilmiyorumkismile

Solotica : Hidrocor ice
Rimel : Loreal (kurumaya basladi farkedilio zaten yenisini alma vakti!)
Far : Clinique Colour Surge Eye Shadow Soft Shimmer - Blue Satin 219 / Loreal Color Appeal Platinum - Pure Gold 151
Kalem : sanirim maybelline :sm_confused:

(farlar fotoda gorunduklerinden daha simli ozellikle sari olan. mavi de oldugundan acik renk cikmis normalde daha mavi.)

Son düzenleme:

Solotica: Hidrocharme Mel
Yukarıdaki makyaja ilaveten;
Far: Max Factor MaxEye Shadows / 150 Beach Brown (ortadaki ve sağdaki tonunu kullandım)

Didemcim ya senin mellerine hastayım ben yaaa bende böyle durmuyor hem haresi kalın duruyor hem de çok açık zeytin yeşili duruyor (((( senağlama
Gözlerin benden daha büyük sanırım hare hiiiç belli olmuyor tatlım bence sen charm serisi almalısın çok anlamlı duruyor sende...

mimszzzn cim dürüst olmak gerekirse icemint benim için asla charm melimin yerini tutamaz. Bilmiyorum bir çok kişi charm serisini doğal bulmuyor ama ben ısrarla bana charmın daha çok yakıştığını düşünüyorum. nasıl özlemişim mellerimi yaa :))) sanırım charme alıcam ben yine. evet canım çünkü amazonlar bana küçük geliyor ve kayma yapıyor. onların çapı 8,6ydı. solotica iyi ama.. çok rahatım. okadar kararsızım ki 3. lensim charme ocre bile olabilir. o da çok tatlı bir renk. ayın 5 inden sonra kesin kararımı vermiş olurum.
Canım sen neden beğenmiyorsun ki? açık yeşil olsun ne güzel işte.. herkes daha çok açmasını ister sen de benim gibi koyuculardansın :))) ama yeşil bence açık da olsa öyle abartı olmaz. bence 1 kaç gün tak bütün gün gözün alıştıktan sonra bayılıcaksın. mel sevilmez mi yaa opuyorumnanaktan

didemcim mele siyah bi makyj yapsan cok cekici olur eminim boshayallersmile

Canım çoğu charmdan korkuyor evet çünkü çoğunda charmın haresi çok belli oluyor bende de öyle hare tamamen simsiyah görünüyor o yüzden yakından doğal durduğunu söyleyemem ama sende öyle değil haresi belirgin değil bence de kesinlikle charm serisi almalısın gözü büyük olanlarda inanılmaz anlamlı duruyor...Evet ben de çok belirgin lensleri sevmiyorum sanırım boyaması geçen yılkilerle çok farklı bir de benim gözlerim seninkinden daha açık sanırım o yüzden bende açık yeşil durdu seninkilerden daha opak buna rağmen seviyorum aslında ama sendeki duruşu bambaşka...
Ama yine de mintlerin de inanılmaz doğal bir renk ben çok beğendim sende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…