Kontakt Lens Solotica Lenslerimizle Göz Makyajlarımız

White Mocha

Nirvana
Pro Üye
1 Temmuz 2009
5.728
5.870
Selam Kızlar..
Bütün Solotica severler olarak, Solotica lenslerimize uygun yaptığımız göz makyajlarını da paylaşabileceğimiz bir topic açmaya karar verdik. Böylece hangi Solotica lens rengine hangi ton makyaj gidiyor daha kolay karar verebilirz. Eminim çok eğlenceli bir topic olacak..
Gelsin rengarenk Solotica'lar.. zemuszemus

Lütfen makyaj fotolarımızın altına markaları ve numaraları yazalım..

Çok sıradan sade bir makyaj ama eklemek istedim kızlar. Profesyonel makyajları Berry'den bekliyoruz kaydirigubbakcemile3

Solotica: Natural Colors Icemint
Fondöten: Max Factor Lasting Performance / ivory beige 101
Pudra: Max Factor Creme Puff / tempting touch 53
Göz Kalemi: Max Factor / black 020
Rimel: Loreal Volume Shocking Double Mascara (Beyaz kısmını uygulamadım, sadece siyah kısmını sürdüm)

Son düzenleme:
benim gözde makyaj olmayınca fondoteni ve pudrayı da yazdım kaydirigubbakcemile3 Daha sonra daha renkli makyajlar eklerim. MimSzzzn canım senin de katkılarını bekliyorum mellerinlee :))

Ay didemcim süpersin çok açıklayıcı olmuş ne güzel şimdi sabah akşam yeni denemeler yaparız diyecem ama benim içim geçmiş sizleri gördükçe hareketlenirim belki...
Bu işin kötü tarafı da var ama soloticalarla başa çıkamıyorduk şimdi de her beğendiğimiz malzemeyi mi alacaz of offf

tam mühendis tarzı işte ne kadar sistemli ve açıklayıcı böyle olsun herkesinkiopuyorumnanaktan

ahahah berry yaa çok hoşsunn kaydirigubbakcemile3 sen diğer topice 'herkes ne kullandığını fotonun altına yazsın, 10 kere sorulmasın' diyince ayrıca özen gösterdim :hulya:

sistemliyiz elimizde değil böyle yetişiyoruz herşeyim kimya formülü gibidir off ya oda master hocamdan bulaştı ben ancak cumaya makyajlı esmeralda eklerim.altın rengi düşünüyorum makyaj

Farastel ultima duo LıLY NO:167
Kalem:Loreal contour khol Blue Denim 138
Kapatıcı:Loreal touch magic 02
Rimel:Max factor 2000 calorie curved brush Black
SOLOTıCA Esmeralda

çok güzel olmuş didem cim ,yeni soloticacılara pek bir yararlı ..ii geceler..
yaa bu arada berry esmeralda çok yakışmış süperrr :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…