Kontakt Lens Solotica Lenslerimizle Göz Makyajlarımız

Önerilerini dikkate alıcam güneşcim çok sağol. Bu arada bu rüyalar kafayı yeme alameti değildir umarım

Önerilerini dikkate alıcam güneşcim çok sağol. Bu arada bu rüyalar kafayı yeme alameti değildir umarım

önemli değil vittoriacım valla ben o tip rüyalar çok gördüm ama şükürler olsun aklım hala yerinde...akıl hastanesini boylamadım yani
hem hafif çatlak olmak iyidir aslında..herşeyi çitin 2 tarafından da görebilme şansın oluyor

Son düzenleme:

Hahaha çok tatlısın güneşcim

Hahaha çok tatlısın güneşcim

sağol canım sen de çok tatlısın :13: benden daha uzun yıllar lens tecrüben olmasına rağmen mütevaziliğini korumana hayran kaldım :) keşke herkes böyle olsa daha kaliteli ve nitelikli paylaşımlar olurdu burada....
içimden geldi söyleyim dedim...

Canım benim senden uzun süredir lens kullanıyor olabilirim ama suflon all in one light solüsyonla lens renginin açıldığını bilmiyordum senden öğrendim. Demek ki bazen bilmek tecrübeyle alakalı olmuyor biraz merak biraz dikkat gerektiriyor.Sen benden daha kısa süredir lens kullanıyor olmana rağmen benden daha ilgili dikkatli ve bilgilisin bence. Bu arada bugün dikkat ettim lensin renginde hala belirgin bir açılma olmamasına rağmen ortasındaki kahverengimsi harenin rengi soluklaşmış lens daha doğal durmaya başladı gözümde canım. Çok teşekkürler tatlım. Çoook mutlu ol :)

teşekkür ederim güzel sözlerin için :) yanılmıyorsam daha bir hafta dolmamıştır ama lensin az da olsa gelişme kaydetmiş olması ümit verici...tamamen işe yaradığında veya yaramadığında da haber verirsen sevinirim...en azından verdiğim önerinin ne derece işe yaradığını anlamış olurum.....rica ederim canım önemli değil

Lens:Topazio
Far:Cecile
Kalem:Avon siyah

bunlar da makyaj ile cor azul resimlerim..

bu üçüne resmen bayıldım yaa.. ben miyop için lens kullanıoyrum ama şeffaf. renkli istiyorum ama bakalım daha ilerde artık.. :s

Güneşçim senin ilginç bir gözün var başkalarında korkunç duran renkler sende çok tatlı duruyor şu azul mesela çok iddialı bir mavi başkalarında da gördüm resimlerini gerçekten iyi değildi ama sana çok çok yakışmış. Birde violet başkalarında cırtlak bi mor duruyor bendede çok kötü duruyor ama senin güzel gözlerin bu lensleri bile muhteşem taşımış canım. Maşallah benim güzel arkdaşıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…