- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
-
- Konu Sahibi White Mocha
Canım çoğu charmdan korkuyor evet çünkü çoğunda charmın haresi çok belli oluyor bende de öyle hare tamamen simsiyah görünüyor o yüzden yakından doğal durduğunu söyleyemem ama sende öyle değil haresi belirgin değil bence de kesinlikle charm serisi almalısın gözü büyük olanlarda inanılmaz anlamlı duruyor...Evet ben de çok belirgin lensleri sevmiyorum sanırım boyaması geçen yılkilerle çok farklı bir de benim gözlerim seninkinden daha açık sanırım o yüzden bende açık yeşil durdu seninkilerden daha opak buna rağmen seviyorum aslında ama sendeki duruşu bambaşka...
Ama yine de mintlerin de inanılmaz doğal bir renk ben çok beğendim sende...
Solotica: Hidrocharme Mel
Concealer: Nivea
Rimel: Maybelline
Far: Cecile Krem Far / pembe (çok çok az sürdüm )
canım kendi gözüm orta kahve istersen resmini ekliyim buraya. sen yeni mi aldın melini? yeni soloticalar çok daha yoğun renk olarak. benim de melin elde hafif bir sarı renkten oluşuyor ama yeni meller baya baya bir sarıymış. o nedenle sende o şekilde durmuş olabilir cnm
kendi gözüm, şimdilik ekliyorum kaldırıcam. başlığa uygun olmuyor pek :))
canım çok seviyorum quartzoları sende çok güzell opuyorumnanaktan
Aslında fotoda daha koyu çıkmış normalde biraz daha açık rengi...Şimdi senin mellerle yanyana bakıyorum da seninkiler daha saydam daha doğal...
Aslında fotoda daha koyu çıkmış normalde biraz daha açık rengi...Şimdi senin mellerle yanyana bakıyorum da seninkiler daha saydam daha doğal...
çook güzel maaşallah bambiş
Harikaaa görünüyor bambişimm
Solotica: Hidrocharme Mel
Concealer: Nivea
Rimel: Maybelline
Far: Cecile Krem Far / pembe (çok çok az sürdüm )