- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
-
- Konu Sahibi White Mocha
Berry bunu senin için ekliyorum, kusura bakma makyaj yapamadım bgn napıyım çok tembelim bu konuda :)) Bunu da 1 kaç gün önce lensimi taktığımda öylesine denemiştim. Sevmedim ama sen çok istiyosun diye ekliyorumm.
Solotica : Natural Colors Icemint
Concealer : Nivea Perfect Cover / Light
Rimel : Maybelline the Falsies Volum Express
Far : Carmina Terracotta Eye Shadow / 08 (altın)
: Carmina Compact Eye Shadow Trio / 333 (gri-ortadaki rengi kullandım)
Göz kalemi : Emily / 120
Farlar annemin
Yakamozcum berrycimmm çok teşekkür ederim kızlarr opuyorumnanaktan
Yakamozcum meller sende yemyeşil durdu zaten
Bir tane de gri ağırlıklı lensin olsun. crystal daha yeşilimsi çünkü.. ikisi de çok güzell ama sen bilirsin cnm :1hug:
topicimizde ne kadar çok kpss ye hazırlanan varr. Şimdiden başarılar.. inşallh dilediğiniz puanları alırsınızda yeni yeni soloticalanırsınızz :Saruboceq:
Farlar annemin
Solotica : Hidrocor Ice
Rimel : Loreal
Far : Lancome gri / clinique frosted lily
Kizlar kalemi oole marketten almistim adi silinmis bilmiorm bile ne oldugunurimelde bir tane loreal almistim kabini attim kendi ustunende lorealden baska bise yazmio :kedi:
Berry bunu senin için ekliyorum, kusura bakma makyaj yapamadım bgn napıyım çok tembelim bu konuda :)) Bunu da 1 kaç gün önce lensimi taktığımda öylesine denemiştim. Sevmedim ama sen çok istiyosun diye ekliyorumm.
Farlar annemin
bambamım muhteşem olmuş. ne güzel yapmışsın öyle. lenste makyajda,kirpiklerde konuşuyor canım.
Bambişimm harika olmuşşş ! Farların renklerini çok beğendim canım. O kirpiklere rimel sürmesen de olur harika görünüyorlar olumunekankayizsmile
okycim tşkler gri farla mavi ağırlıklı duruyor canım..
Bambammmm çok hoş olmuş ben de gri-siyah makyaja bayılıyorum...
Didemcim bence önceki resim flashlıydı o yüzden maviye dönmüş gün ışığındaki hali çok daha güzel lensin bence sen bu lensle altın-yeşil ve gri-siyah tonlarını dene bence müthiş olur...
Az önce yaptım bu makyajı, yine sadece bir gözüme :)) sonra çıkardım şu an sadece rimel var kursa gidiyorum yarım saat sooraa zemuszemus
Solotica: N.C Icemint
Rimel: Maybelline
Concealer: Nivea
Kalem: Max Factor
Far: Maybelline Eye Studio / Smoky Indigo
Dipliner: Maybelline Line Definer Liquid / Black
Kızlar far ve dipliner haricini hep kullandığım için uzun uzun yazmadım. Daha önce belirtmiştim zaten. Göz kalemini sadece üst göz kapağımın içine sürüyorum. O nedenle belli olmuyor. son resim loş ışıkta çekildi. mavi tonlarıyla yeşil durmuş dimi. Griyle daha mavimsi oluyor..