- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
- Konu Sahibi White Mocha
Akitracım zaten ya sadece rimelle, ya da füme bir far ve rimelle kullanıyorum mellerimi. Haklısın cnm siyah tonlarıyla daha güzel duruyor.
canım evet yeni soloticaların boyamaları çok daha yoğun. Hatta belki harelerde o yüzden daha belirgindir. çünkü bir kızda yeni bir charme gördüm ve şaşırdım hem renk çok yoğun hem de hare baya bir belirgindi. çekimden de kaynaklanabilir tabi..
Çok tşk ler bu arada güzel sözlerine opuyorumnanaktan mint çok doğal haklısın ama elimde hiç lensim olmasa ikisinden sadece 1 tanesini seçmek zorunda kalsam charme mel olurdu
Canım çoğu charmdan korkuyor evet çünkü çoğunda charmın haresi çok belli oluyor bende de öyle hare tamamen simsiyah görünüyor o yüzden yakından doğal durduğunu söyleyemem ama sende öyle değil haresi belirgin değil bence de kesinlikle charm serisi almalısın gözü büyük olanlarda inanılmaz anlamlı duruyor...Evet ben de çok belirgin lensleri sevmiyorum sanırım boyaması geçen yılkilerle çok farklı bir de benim gözlerim seninkinden daha açık sanırım o yüzden bende açık yeşil durdu seninkilerden daha opak buna rağmen seviyorum aslında ama sendeki duruşu bambaşka...
Ama yine de mintlerin de inanılmaz doğal bir renk ben çok beğendim sende...
canım evet yeni soloticaların boyamaları çok daha yoğun. Hatta belki harelerde o yüzden daha belirgindir. çünkü bir kızda yeni bir charme gördüm ve şaşırdım hem renk çok yoğun hem de hare baya bir belirgindi. çekimden de kaynaklanabilir tabi..
Çok tşk ler bu arada güzel sözlerine opuyorumnanaktan mint çok doğal haklısın ama elimde hiç lensim olmasa ikisinden sadece 1 tanesini seçmek zorunda kalsam charme mel olurdu