Kontakt Lens Solotica Lenslerimizle Göz Makyajlarımız

Akitracım zaten ya sadece rimelle, ya da füme bir far ve rimelle kullanıyorum mellerimi. Haklısın cnm siyah tonlarıyla daha güzel duruyor.

Canım çoğu charmdan korkuyor evet çünkü çoğunda charmın haresi çok belli oluyor bende de öyle hare tamamen simsiyah görünüyor o yüzden yakından doğal durduğunu söyleyemem ama sende öyle değil haresi belirgin değil bence de kesinlikle charm serisi almalısın gözü büyük olanlarda inanılmaz anlamlı duruyor...Evet ben de çok belirgin lensleri sevmiyorum sanırım boyaması geçen yılkilerle çok farklı bir de benim gözlerim seninkinden daha açık sanırım o yüzden bende açık yeşil durdu seninkilerden daha opak buna rağmen seviyorum aslında ama sendeki duruşu bambaşka...
Ama yine de mintlerin de inanılmaz doğal bir renk ben çok beğendim sende...

canım evet yeni soloticaların boyamaları çok daha yoğun. Hatta belki harelerde o yüzden daha belirgindir. çünkü bir kızda yeni bir charme gördüm ve şaşırdım hem renk çok yoğun hem de hare baya bir belirgindi. çekimden de kaynaklanabilir tabi..
Çok tşk ler bu arada güzel sözlerine opuyorumnanaktan mint çok doğal haklısın ama elimde hiç lensim olmasa ikisinden sadece 1 tanesini seçmek zorunda kalsam charme mel olurdu :eek:

canım kendi gözüm orta kahve istersen resmini ekliyim buraya. sen yeni mi aldın melini? yeni soloticalar çok daha yoğun renk olarak. benim de melin elde hafif bir sarı renkten oluşuyor ama yeni meller baya baya bir sarıymış. o nedenle sende o şekilde durmuş olabilir cnm

Son düzenleme:
kızlar bu fotoda,
lens solotica quartzo,
rimel: dior show maskara
eyeliner : dior eyeliner
kapatıcı: benefit

Eklentiler

• $quartzo.jpg
    $quartzo.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 66
  • $quartzo flaşsız.jpg
    $quartzo flaşsız.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Didemcim bak bende bu kadar yeşil duruyor işte yeni seri böyle sanırım ya da benim gözlerimdeki duruşu böyle...

Kızlar resmi sildim çünkü makyajım yoktu topicle alakasız sadece didemin melleriyle karşılaştırmak için koymuştum...Kusura bakmayın en yakın zamanda makyajlı ekleyeceğim...

Son düzenleme:
Aslında fotoda daha koyu çıkmış normalde biraz daha açık rengi...Şimdi senin mellerle yanyana bakıyorum da seninkiler daha saydam daha doğal...

canım gerçekten çok güzel duruyor, sen nasıl beğenmiyorsun bunuu. hare çok aşırı belirgin değil ki. renk de çok çok açık değil bence çok güzel duruyor ya. çok beğendim ben..

canım kendi gözüm orta kahve istersen resmini ekliyim buraya. sen yeni mi aldın melini? yeni soloticalar çok daha yoğun renk olarak. benim de melin elde hafif bir sarı renkten oluşuyor ama yeni meller baya baya bir sarıymış. o nedenle sende o şekilde durmuş olabilir cnm

kendi gözüm, şimdilik ekliyorum kaldırıcam. başlığa uygun olmuyor pek :))

yeni serimi bilmiyorum 3 ay once fln almıştım ama benim gözlerim daha açık kahve ondanda olabilir

Aslında fotoda daha koyu çıkmış normalde biraz daha açık rengi...Şimdi senin mellerle yanyana bakıyorum da seninkiler daha saydam daha doğal...

canım seninkilerde çok doğal. ben doku olarak fark göremedim. sadece sende daha açık duruyor. etrafındakiler ne düşünüyor lenslerinle ilgili? hani doğallık açısından beğenmeyen oldu mu?

Didemcim işte normalde daha açık duruyor ve yakından haresi çok belirgin ama dediğim gibi beğenmiyor değilim sadece sendeki duruşunu daha çok beğeniyorum melin yani şahsen bu kadar yeşil duracağını bilsem ben mel değil de mavi bir renk tercih ederdim...

Ailem çok beğendi aslında değişikliklere çok açık biri değilim o yüzden dışarda pek takmadığım için fazla yorum alamadım ama doğallığı süper lafım yok...

canım valla bence sendeki duruşu benden daha güzel :nazar: ama tabii önemli olan senin içine sinmesi. istersen opti free kullan koyulaşsın biraz. ben kendi mellerim 6 ay opti free ye maruz kaldı :)) tabi ozaman bilmiyordum koyulaştıracağını. Koyulaştı mı pek fark etmedim açıkçası. ama solotica dışındaki diğer lenslerimi fark edilir şekilde koyulaştırdı

Canım benim sağol...Bilmiyorum ama sende ilk gördüğüm meller de böyleydi bence koyulaşmamış...

canım ya sen lenslerini bir kaç gün sürekli kullansan gözün alışır aslında kendin alışamadığın için beğenmiyorsun şu an. Gerçekten çok çok güzel duruyor. Bence bir kaç defa dışarda arkadaşlarınla takmayı dene onlarında yorumlarını al.. zamanla severek kullanmaya başlarsın. ya da dediğim gibi opti free deneyebilirsin ama bence hiç koyulaştırma bu şekilde çok tatlı görünüyor

Charm küçük irisi olanlara tavsiye ediliyordu. Peki hare gözün beyaz kısmına gelince mi daha belirgin durur yoksa gözün kendi haresine denk gelince mi daha koyu duruyor? Ben de charme mel düşünüyorum ama bu hare işi düşündürüyor beni. Kopkoyu bir hare olunca insanlar bakar bakmaz gözünüzde lens mi var diyecekler diye korkuyorum

çook güzel maaşallah bambiş

Harikaaa görünüyor bambişimm

olumunekankayizsmile:asigim: tesekkur ederim kizlar. cok super olmadi ama paylastim gene de. :)

Solotica: Hidrocharme Mel
Concealer: Nivea
Rimel: Maybelline
Far: Cecile Krem Far / pembe (çok çok az sürdüm )

cnm ya mellerin de cok yakisiormus sana harika! ellerine saglik ayrica cok guzel gorunuor :nazar:Şeniz:1hug:

X