- 21 Kasım 2008
- 184
- 4
- 43
- Konu Sahibi White Mocha
Önerilerini dikkate alıcam güneşcim çok sağol. Bu arada bu rüyalar kafayı yeme alameti değildir umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önerilerini dikkate alıcam güneşcim çok sağol. Bu arada bu rüyalar kafayı yeme alameti değildir umarım
önemli değil vittoriacım valla ben o tip rüyalar çok gördüm ama şükürler olsun aklım hala yerinde...akıl hastanesini boylamadım yani
hem hafif çatlak olmak iyidir aslında..herşeyi çitin 2 tarafından da görebilme şansın oluyor
Hahaha çok tatlısın güneşcim
sağol canım sen de çok tatlısın :13: benden daha uzun yıllar lens tecrüben olmasına rağmen mütevaziliğini korumana hayran kaldım :) keşke herkes böyle olsa daha kaliteli ve nitelikli paylaşımlar olurdu burada....
içimden geldi söyleyim dedim...
Canım benim senden uzun süredir lens kullanıyor olabilirim ama suflon all in one light solüsyonla lens renginin açıldığını bilmiyordum senden öğrendim. Demek ki bazen bilmek tecrübeyle alakalı olmuyor biraz merak biraz dikkat gerektiriyor.Sen benden daha kısa süredir lens kullanıyor olmana rağmen benden daha ilgili dikkatli ve bilgilisin bence. Bu arada bugün dikkat ettim lensin renginde hala belirgin bir açılma olmamasına rağmen ortasındaki kahverengimsi harenin rengi soluklaşmış lens daha doğal durmaya başladı gözümde canım. Çok teşekkürler tatlım. Çoook mutlu ol :)
Bu da benden olsun kıızlar...
Far sürmeyi hiç sevmem o yüzden günlük kullanmıyorum asla, ama sizin için yakışacağını düşündüğüm bir farımı sürdüm, sizinle paylaşıyorum
Eki Görüntüle 46122
Solotica: Nc Topazio
Kalem: She Sugar Lines 106 Eye Defining Pencil
Far: Loreal Paris ColorAppeal Trio Pro
Kalemi bilerek çok silik sürdüm. Çok ucuz ve inanılmaz güzel bir kalem. Çok yumuşak, kolay sürülen, akmayan, dayanıklı bir kalem. Benimki yeşil ama çok tatlı renkleri var.
Lens:Topazio
Far:Cecile
Kalem:Avon siyah
ben cok ısteyerek topazıo almıştım ama serısındendı sanırım yaklaşık 5 ay oluyor hoş olmadı.soluk ve yapay durdu.tabı resımlerde flashlı hoş çıkıyordu ama ablam falanda denedı onun gozu açık kahve ondada cok mat durdu ..ıyı tepkıler almadım..
buna ragmen paylaşmak ıstedım sımdı bırkac arkadasta topazıoyu gorunce hoşuma gıttı yenı serıler oldukca farklı demek...
gözkapagıma sedeflı pudra surdum far yerıne..flormar eyelıner çektım içinede yıne flormar surme
Bugüne kadar lenslerimi hep makyajsız olarak paylaşmıştım en doğal haliyle görmeniz açısından...
bugün elime fırsat geçti ve lenslerimden birisini makyajımı silmeden çekme fırsatı buldum..
buyrun size yeşil lenslerim makyaj ile..
bunlar da makyaj ile cor azul resimlerim..
solotica esmeralda.
rimel,max factor false lash effect kahverengi
göz kalemi
givenchy magic kajal
far
loreal holographicüst resimde biraz rimeller alta geçmiş:) .
çok güzelmiş gerçektenOKycim esmeraldalarda süper durmus, cok giselllllllllll opuyorumnanaktan o zaman quartzolar yikicak burayi :)