Kontakt Lens Solotica Lenslerimizle Göz Makyajlarımız

mavi far çok yakışmış ıceminte rengini daha mavimsi göstermiş sanki çok hoş görünüyor Didemcim bu arada farlarda çok güzel ışıl ışıl opuyorumnanaktan

Tşk ederim canımm. Far aslında gri ama hafif mavimsi duruyor resimde. ve haklısın gri ve mavi tonlarında lensim mavi gri oluyo sanki. Fazla yeşillik kalmıyor bu tonlarla.

evet canım mavi duruyor fotoğrafta ama farla daha çekici görünüyor haberin olsun kaydirigubbakcemile3 özellikle gece makyajlarıyla daha göz alıcı görüneceğini düşünüyorum ıcemintin, ayy nerdeyse bende ıceminte kayacam cyrstal düşünüyodum aslında ama forumda hiç ekleyen yok nasıl durdugu konusunda fikrimde yok :KK43: sadece rengini biliyorum kpssyi kazanırsam kendimi ıcemint yada crystal ile ödüllendircem kaydirigubbakcemile3

Berry bunu senin için ekliyorum, kusura bakma makyaj yapamadım bgn napıyım çok tembelim bu konuda :)) Bunu da 1 kaç gün önce lensimi taktığımda öylesine denemiştim. Sevmedim ama sen çok istiyosun diye ekliyorumm.
5744.jpg

Solotica : Natural Colors Icemint
Concealer : Nivea Perfect Cover / Light
Rimel : Maybelline the Falsies Volum Express
Far : Carmina Terracotta Eye Shadow / 08 (altın)
: Carmina Compact Eye Shadow Trio / 333 (gri-ortadaki rengi kullandım)
Göz kalemi : Emily / 120

Farlar annemin :KK70:

Çoook güzel bu mu kötü:asigim::nazar:

Yakamozcum berrycimmm çok teşekkür ederim kızlarr opuyorumnanaktan
Yakamozcum meller sende yemyeşil durdu zaten :nazar:
Bir tane de gri ağırlıklı lensin olsun. crystal daha yeşilimsi çünkü.. ikisi de çok güzell ama sen bilirsin cnm :1hug:
topicimizde ne kadar çok kpss ye hazırlanan varr. Şimdiden başarılar.. inşallh dilediğiniz puanları alırsınızda yeni yeni soloticalanırsınızz :Saruboceq:

Didemcim çoook güzel olmuş mellerinle de makyaj bekliyoruzzz...
Kızlar diğer topicleri aradım ama farla ilgili tavsiyeler bulamadım sizlere sormaya karar verdim.Ben 2 yıldır makyaj yapmıyorum eski farlarımı attım hep şimdi özendim tekrar ve bu yoğun simli ışıltılı farlardan bir seri almaya karar verdim ama hemen her renk istediğim için 50 TL lik farlar almak uygun olmaz şimdi tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatla uçmayan kolay sürülen toplanmayan bir marka önerebilir misiniz bana???

canım inglottan far paleti yaptırabilirsin 50 milyonluktan 3 kat kalıcı tanesi 20 tl istediğin renkleri (60 çeşit renkten) bir palete 2li 4 lü veya 6lı koydurabilirsin.
Yada flormar quatrp ve yeni mono farları çok iyi fiyatları 5-12 arası.
Lorealin yeni serisi çok güzel.alix aviene de bakmadan karar verme

inglot park bravo grupta büyük alışveriş merkezlerinde deneyip alabilirsin çook kaliteli macla yarışır

Sağol tatlım evet inglot müthiş çıkış yaptı lüks alışveriş merkezlerinde yerini aldı çoktan ama ben daha pahalı sanıyordum pek yanaşmıyordum mutlaka deneyeceğim...Aslında yurtdışından alışveriş yapmaya cesaret edebilsem Mac in paletleri çok hoş ama onlar ışıltılı değil sadece renk olsun elimde diye istiyorum valla...Forumlarda yeni flormarlar terracottaları da çok methediyorlar onlara da bakacağım ama dediğin gibi kendi paletini oluşturmak daha hoş olur opuyorumnanaktan

Yakamozcum berrycimmm çok teşekkür ederim kızlarr opuyorumnanaktan
Yakamozcum meller sende yemyeşil durdu zaten :nazar:
Bir tane de gri ağırlıklı lensin olsun. crystal daha yeşilimsi çünkü.. ikisi de çok güzell ama sen bilirsin cnm :1hug:
topicimizde ne kadar çok kpss ye hazırlanan varr. Şimdiden başarılar.. inşallh dilediğiniz puanları alırsınızda yeni yeni soloticalanırsınızz :Saruboceq:

haklısın Didemcim ıcemint daha mantıklı galiba bi tanede grimsi bi lensim olsun kaydirigubbakcemile2 ama cyrstalin duruşu konusunda biraz daha fikir edinip öyle karar verecem zemuszemus kpss derdi çoğumuzda var evet inş. hepimizin dilediği gibi geçer bende atanırım inş. artık :dance:

of off ne kdr güzel müthiş :KK43::KK43: keşke bende de böyle doğal duran bi lens olsa :KK43: :gitme:

canım tşk ederim brownicim eminim solotica istediğin doğallıkta duracak canım.. çok çook doğal bir renk istiyorsan meli beğenmeyen yok hemen hemen.. melle başlayabilirsin cnm..

picture.php

picture.php

Solotica : Hidrocor Ice
Rimel : Loreal
Far : Lancome gri / clinique frosted lily

Kizlar kalemi oole marketten almistim adi silinmis bilmiorm bile ne oldugunu :p rimelde bir tane loreal almistim kabini attim kendi ustunende lorealden baska bise yazmio :KK43: :kedi:

picture.php

picture.php

Solotica : Hidrocor Ice
Rimel : Loreal
Far : Lancome gri / clinique frosted lily

Kizlar kalemi oole marketten almistim adi silinmis bilmiorm bile ne oldugunu :p rimelde bir tane loreal almistim kabini attim kendi ustunende lorealden baska bise yazmio :KK43: :kedi:

bambamım muhteşem olmuş. ne güzel yapmışsın öyle. lenste makyajda,kirpiklerde konuşuyor canım.:nazar:

Berry bunu senin için ekliyorum, kusura bakma makyaj yapamadım bgn napıyım çok tembelim bu konuda :)) Bunu da 1 kaç gün önce lensimi taktığımda öylesine denemiştim. Sevmedim ama sen çok istiyosun diye ekliyorumm.
5744.jpg

çok güzel olmuş canım. lenste harika. burada cor grafitiye çok benzettim

Bambişimm harika olmuşşş ! Farların renklerini çok beğendim canım. O kirpiklere rimel sürmesen de olur harika görünüyorlar olumunekankayizsmile

okycim tşkler gri farla mavi ağırlıklı duruyor canım..

Az önce yaptım bu makyajı, yine sadece bir gözüme :)) sonra çıkardım şu an sadece rimel var kursa gidiyorum yarım saat sooraa zemuszemus

1327.jpg

1336.jpg

1348.jpg

1360.jpg

Solotica: N.C Icemint
Rimel: Maybelline
Concealer: Nivea
Kalem: Max Factor
Far: Maybelline Eye Studio / Smoky Indigo
Dipliner: Maybelline Line Definer Liquid / Black

Kızlar far ve dipliner haricini hep kullandığım için uzun uzun yazmadım. Daha önce belirtmiştim zaten. Göz kalemini sadece üst göz kapağımın içine sürüyorum. O nedenle belli olmuyor. son resim loş ışıkta çekildi. mavi tonlarıyla yeşil durmuş dimi. Griyle daha mavimsi oluyor..

Bambammmm çok hoş olmuş ben de gri-siyah makyaja bayılıyorum...

Didemcim bence önceki resim flashlıydı o yüzden maviye dönmüş gün ışığındaki hali çok daha güzel lensin bence sen bu lensle altın-yeşil ve gri-siyah tonlarını dene bence müthiş olur...

bambamım muhteşem olmuş. ne güzel yapmışsın öyle. lenste makyajda,kirpiklerde konuşuyor canım.:nazar:

Bambişimm harika olmuşşş ! Farların renklerini çok beğendim canım. O kirpiklere rimel sürmesen de olur harika görünüyorlar olumunekankayizsmile
okycim tşkler gri farla mavi ağırlıklı duruyor canım..

Bambammmm çok hoş olmuş ben de gri-siyah makyaja bayılıyorum...

Didemcim bence önceki resim flashlıydı o yüzden maviye dönmüş gün ışığındaki hali çok daha güzel lensin bence sen bu lensle altın-yeşil ve gri-siyah tonlarını dene bence müthiş olur...

kizlar cok cok tesekkur ederim sizlerin guzel gorusu o cok cok tesekkur ederim olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan begenmenize sevindim sizlerin yorumlari onemli benm icin kaydirigubbakcemile2

Az önce yaptım bu makyajı, yine sadece bir gözüme :)) sonra çıkardım şu an sadece rimel var kursa gidiyorum yarım saat sooraa zemuszemus
Solotica: N.C Icemint
Rimel: Maybelline
Concealer: Nivea
Kalem: Max Factor
Far: Maybelline Eye Studio / Smoky Indigo
Dipliner: Maybelline Line Definer Liquid / Black

Kızlar far ve dipliner haricini hep kullandığım için uzun uzun yazmadım. Daha önce belirtmiştim zaten. Göz kalemini sadece üst göz kapağımın içine sürüyorum. O nedenle belli olmuyor. son resim loş ışıkta çekildi. mavi tonlarıyla yeşil durmuş dimi. Griyle daha mavimsi oluyor..

ay cnm sahane duruor :nazar: evt yesimlisi durmus burada demekki icemint mavi ile yesil oluor ice ise mavi far ile sanirim daha mavi gorunuor gecen cuma mavi far ile yaptim makyaj cektim fotolari eklicem bugun daha maviydi. bu arada dideemcim acayip doal duruor bu lens ya pupil ile ne kdr guzel butunlesmis remen gercek goz rengi gibi akannehir ayyy bayiliormm sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

X