Kontakt Lens Solotica Lenslerimizle Göz Makyajlarımız

Kızlar güzel sözlerinize tşkler öncelikle :kedi:
Pandora makyajın çok güzel olmuş opuyorumnanaktan

Berrycimm meller harika duruyor harikaaa bayıldım canım yaa.. gayet de açık renk durmuş. sen nasıl buldun?

bayıldım didem ya denediğim melden daha güzel günışığında çok güzel hiç belli değil.haresi çok güzel oldu siyah göz kalemiyle yarın makyajımı yapıcam yorumları söylerim....

ben cok ısteyerek topazıo almıştım ama serısındendı sanırım yaklaşık 5 ay oluyor hoş olmadı.soluk ve yapay durdu.tabı resımlerde flashlı hoş çıkıyordu ama ablam falanda denedı onun gozu açık kahve ondada cok mat durdu ..ıyı tepkıler almadım..
buna ragmen paylaşmak ıstedım sımdı bırkac arkadasta topazıoyu gorunce hoşuma gıttı yenı serıler oldukca farklı demek...

gözkapagıma sedeflı pudra surdum far yerıne..flormar eyelıner çektım içinede yıne flormar surme

Eklentiler

• $zeyneptopazıo.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 58
Mirianacım makyaj gayet güzel. Lensler resimde çok çarpıcı ve güzel görünüyor, ben de bir arkadaşımın esmeraldalarını denedim fakat dediğin gibi biraz mat boz bir renk durdu. fotolarda iyi çıkıyor ama gerçekte öyle değil..

evet bıze denk gelen serılerdemı var bı hata yoksa neden boyle anlıyamadım...cunku bende tum lensler çarpıcı ve parlak duruyor ..amazon var mesela o bıle dogal ve ışıl ışıl

canım amazon bende de var ama çok damarlı ya ben sevmedim hiç :S en iyisi solotica yine de.. charme cor ya da n.c serilerini beğenirsin diye tahmin ediyorum. ama hiç biri topazio kadar belirgin renkler değiller bunu da göz önünde bulundur cnm

gozlerım sıyah oldugu ıcın bende dogal duruyor onlar canım amazon okdr damarlı deıl ama bl cok damarlıdır onda bı green ocean severım..solotıca alırsam krıstal,ice,icemınt mel gbı renkler düşünuyorum

canım bende amazonun blue rengi var. bende damarları baya belli oldu tabi ki freshlook un mavileri kadar belirgin değil.. ama ben damardan hiç hoşlanmıyorum lenste rahatsız oluyorum o nedenle amazon bile hoşuma gitmiyor. soloticada o bahsettiğin renkler harika bance. hatta charme mel alsan bayılacağını düşünüyorum ben. alıpta beğenmeyen yok. hem gayet çekici bir ela durur yada pandorada olduğu gibi yeşil durur hem de çok çok doğal durur. haresi de kesinlikle amazondan daha dikkat çekici. b&l kullanmadım hiç o nedenle onla kıyaslayamıyorum canımcım :) ama hidrocharme mel tavsiye ederim kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…