Kontakt Lens Solotica Lenslerimizle Göz Makyajlarımız

Solotica: Natural Colors Icemint
Fondöten: Max Factor Lasting Performance / ivory beige 101
Pudra: Max Factor Creme Puff / tempting touch 53
Göz Kalemi: Max Factor / black 020
Rimel: Loreal Volume Shocking Double Mascara (Beyaz kısmını uygulamadım, sadece siyah kısmını sürdüm)[/QUOTE]

ben lens takmadım takmam da..ama bu çok güzelmiş çok doğall:nazar:

rica ederim cnm sana da çok yakışmış ve çok doğal takılıcaksa böylesi takılmalı diğer türlü olanlar çok çok kötü duruyor

opal süper görünüyor cor icelar, cok yakismis :nazar:

sanirim kendi gözün acik kahve? Dogal ötesi ya sempatiksalakcinni

Çok teşekkürler Pinax evet açık kahve, bende çok memnunum zemuszemus Daha hiç kimse lens olduğunu anlamadı ama kendi gözümü bilenler çok açık renk diyor ice için.Ben çok seviyorum ama opuyorumnanaktan

opal gerçekten çok yakışmış ice ya bu resimler diğerlerinden daha net sanki. Ve lens gözüne zamanla çok iyi oturmuş, iyice doğallaşmış. Mkayajda çok güzel :nazar: carmina nın kalemlerinden memnun musun? bir de kendi göz rengini görebilir miyim? ice ın duruşuna bayıldım çünkü.

Didemcim teşekkür ederimm opuyorumnanaktan Evet rengi değişti gibi geliyor, ben mavileşti diyorum bir arkadaşım da grileşti diyor ama ne olduysa daha güzel oldu gibi :kedi: Ah bide rahat edebilsemm. Açık kahve kendi gözüm canım yarın gün ışığında çekip ekleyim onu da. Sizler gibi güzel makyajlar yapabilmek isterdim ama beceremiyorum ancak böyle günlük şeyler işte zemuszemus Carmina'dan çok memnunum hiç akmıyor siyah, mavi ve yeşil kullanıyorum.Baya kalem denedim, çok pahalı kalemleri denemedim ama 15tl'ye kadar olan birçok markayı denedim(öğrenci işi işte kaydirigubbakcemile3), şimdi Carmina kullanıyorum 2 yıldır, mutluyuz hihoyyyt

opallllll o ne öylee harika olmus canım
ahh biz kahverengi gözlü vatandaslar bu kdr dogallıga uzaktan bakarız hep :a015:

Benim de kahve Akitracım ama gün ışığında iyice açıklaşıyor açık kahve bal gibi.
Aaaa teşekkür ederim saç rengimi dün daha yeni açmıştım opuyorumnanaktan bayanssulusmile Doğal rengim bir ton daha koyu=)

Benim de kahve Akitracım ama gün ışığında iyice açıklaşıyor açık kahve bal gibi.
Aaaa teşekkür ederim saç rengimi dün daha yeni açmıştım opuyorumnanaktan bayanssulusmile Doğal rengim bir ton daha koyu=)

lensler taban ela olunca daha bi güzel oluyor
sac rengin de cok dogal beyaz tenli olunca kendi sacınmıs gibi görünüyor rengi boshayallersmile

Bambamcım lensdaşım sağol canım :kedi:

ay cnm cok cok guzel olmus saclarin da gule gule kullan. lenslere zaten ne desem az :) lensdasim ihihihihi olumunekankayizsmile konu disi ama sacini ne ile ya da kac numara ile yaptin? ben de diplerimi bu tonlarda yapmak istiorm da :)olumunekankayizsmile

Ayy çok sevindim şimdi ya opuyorumnanaktan Papatya suyuyla biraz açmıştım ama Alman papatyası.Uçları iyice açıldı sonra da saç boyasının yanında oksidan veriliyor ya tek onu saçıma sürdüm.Aslında zararlıymış ama kullanlardan duydum ama denedim mutluyum=) Zaten saçımıza neler yapmıyoruz ki yıllarca sarıdan mora kadar her renge boyamıştım yeterince yıpranmıştı o yüzden saçım düzelip kendi rengine gelince oksidandan korkmadım kaydirigubbakcemile3

Didemm senin için uyanır uyanmaz kendi göz rengimi çektim=)
Burada biraz koyu duruyo, bayağı uğraştım ama tam rengi yakalayamadım.Birazcık daha açık işte.

Opalcim canım benimm opuyorumnanaktan çok teşekkür ederim zahmet verdim sana da..
Ice sende durduğu gibi bende de dursaydı bende alırdım ama benim gözüm sana göre baya koyu.. O nedenle bu renk durmaz bence. ama sen çok iyi taşımışsın :nazar:
Benim aklım şimdilik charme ocrede kaydirigubbakcemile2 keşke birileri yeni seri charme ocre alsada görsek..

X