- 30 Haziran 2009
- 1.086
- 13
-
- Konu Sahibi White Mocha
Ayy çok sevindim şimdi ya opuyorumnanaktan Papatya suyuyla biraz açmıştım ama Alman papatyası.Uçları iyice açıldı sonra da saç boyasının yanında oksidan veriliyor ya tek onu saçıma sürdüm.Aslında zararlıymış ama kullanlardan duydum ama denedim mutluyum=) Zaten saçımıza neler yapmıyoruz ki yıllarca sarıdan mora kadar her renge boyamıştım yeterince yıpranmıştı o yüzden saçım düzelip kendi rengine gelince oksidandan korkmadım kaydirigubbakcemile3
Bunlar da benden olsun...
Solotica : Charm Mel
Kapatıcı : Maxfactor Panstick
Far : Maybelline
Eyeliner : Pastel
Rimel : Loreal 5x
slm cnm :) ben de lens almayı düşünüorum da bu resimdekini çok beğendim..bu renk ne cnm bana bi bilgi werebilirsen sewinirim..
kızlar bunlarda benim çok ender rastlanan bir zamanda çekmiş olduğum makyajlı resimlerimmm
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
ama ben en çok sade makyajsız halimi severim düğündü vs di olmadıktan sonra makyaj yapamıyorum
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
canım çok yakışmış makyaj ve lensler..de benim anlamadığım şey, bu quartzolar bende acayip yapay durdu.1) Pupil minicik bir hale geldi 2) o kadar bombeliydiki gözüm pörtleyecekmiş gibiydi. acaba ne ile alakalı bu, renk değilde sanki göz ölçüleri ile ilgili bir durum gibi geldi bana..
cnm ben de deneme yaptigimda opak seriyi begenmedim kendimde ortasi sarimsi oldu cok ve dier serilere gore daha cikik durdu. benm de gozlerim iridir renkli kismida gozlerim de genel olarak buyuktur. hatta suana kdr renkli kismini kimle karsilastirdiysam benm gozler hep daha iriydi. yani bence gozun buyuklugu ile ilgili deil de yapisinin etkisi olabilir bilemiorm. yakisinda guzel durabilior. ben de quartzo ozellikle tuaf durmustu ki istedigim bir renkti cok uzulmustum. baya bi sari olmustu ortasi disa dooru mat gri mavi gibiydi. ama mesela eczreyrey de ortasinda hic sarilik gorunmuor gayet hos yani. belki de lens boyamasinin da farki vardir :26:
hayır sarı yok kesinlikle yok eminim keşke olsaydı yani daha hoş olurdu belki :44: gözlerim iri ama renkli kısım çok iri değil sadece gözün tam ortasında değil de yukarısında duruyor.yani gözlerimi normal de karşıya bakıyor şeklinde açtığım zaman renkli kısmın yarısı kapalı oluyordu öyle söyliyim. ama şu anda lensler büyük gösterdiği için renkli kısmı o sorun da kalktı ortadan nc mel ide çok beğendim inşallah gelsin bi de ..doğallık da en doğal nc mel gibi ..bilmiyorum gelsinler bir de bir gözüme onu takcam bir gözüme bunu bakalım yhangisi güzel beraber karar vercez