Kontakt Lens Solotica Lenslerimizle Göz Makyajlarımız

oky ben de çok seviyorum topazionun sendeki rengini. Öyle tam bir yeşil değilki. daha koyu kahve gözlüler bu rengi hangi lensle sağlayabilir acaba.
tabi topazionun masmavi duruşunuda çok seviyorum ama mavimsi yeşil daha doğal durmuyor mu sizce de?

bende griyeşil gibi duruyor. bende doğallığına bayılıyorum. herkes kendi gözüm sanıyor. quartzo sanki
bende duruşuna yakınmı...

quartzo pek yakın değil aslında.. neyse çok zorlamaya gerek yok. Şimdi soloticadan 'topazionun oky'de durduğu halini' talep edemem durduğu kadar takıcaz kaydirigubbakcemile3

Bence de öyle !
Topazio nun açık gözlerdeki duruşu yani yeşil-mavi duruşu daha hoş geliyor.

canım adore green tri color green rengi merak ettim yaa. adore topicine müsait olduunda bir iki resim atsana :) ayy inşallah dediğin gibidir canım benim yaa bunlar piyasada mı satılıyor mu şu an?

canım adore green tri color green rengi merak ettim yaa. adore topicine müsait olduunda bir iki resim atsana :) ayy inşallah dediğin gibidir canım benim yaa bunlar piyasada mı satılıyor mu şu an?

Canım benim, didoşum bayanssulusmile
Bizim diğer topiğe attım 2 resim ama buraya da ekleyeyim diyorum, sorun olmaz herhalde?
Zaten resimlerden birinde adore trilightgreen ile adore blue ve solotica natural color verde marine karşılaştırması var...
Benim de pek bilgim yok aslında, gerçekte görmedim ama okuyorum ve araştırıyorum şuan..
Resimlerde koyu göz üzerine, soloticanın topaziosunun açık renk gözde duruşunu vermiş bu trilightgreen.. Görünce paylaşayım dedim..
Resimler aşağıda canımcım...

Eki Görüntüle 46245

Eki Görüntüle 46246

Allttaki üçlü resimde;
en üstte adore biblue
ortada solotica nc verde marine
altta adore trilightgreen var...

Son düzenleme:

didemcim icemintle aran nasıl bende icemintmi cor ice arasında kararsızım sence hangisi daha doğal durur bide icemintler tam olarak nerenk ?

iyide bu solotica değil , ben makyajı boya küpüne gözlerimi batırıp cıkarmak yerine sade renkler kullanarak ön plana çıboshayallersmilekarmayı sevenlerdenim Diyelim , makyajsız bir resim olmadıgıda ortada arkadaşım.

iyide arkadaşım makyaj yok lens solotica değil . konu başlığına bak. solotica lenslerimizle yapılan makyajlarımız..))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…