Kontakt Lens Solotica Lenslerimizle Göz Makyajlarımız

JodiLyn makyajda lenslerde çok güzel görünüyor canım. Topazlar ilk günkü gibi valla capcanlı :))

Alalı 6 ayı geçti ama pek takmadığım için öyle duruyor sanırım :)

Jodilyn makyajında topaziolarında harika olmussyerimseniben

üfffff jodilyn insanın canını topazio cektiriyorsun boshayallersmile

teşekkürler :) :ecrin_bebek: valla topazio gibisi yok kullandığım en süper lens :teytey:

okycıgım dun aksam benım yaramaz oglandan fırsat bulup deneyemedım. smdı senın tarıf ettıgın gıbı bır deneme yaptım. bır bakarmısın yapabılmısmıyım. deneme bır resım kopyalamaya calıstım.

didem gözler ayrı şahane de sölemeden geçemicem cildini çok beğeniorum..boshayallersmile
canım özel uyguladığın bişe war mı cildine.
pek alakasız oldu ama:uhm::1closedeyes:

Canım benim çok tşk ederim :))
ama cildim o fotoda göründüğü gibi güzel değil maalesef
Resimleri akşam çektiğim için flashlı çekmek zorundaydım. Flashlı çekimde lenslerin rengi açık mavi çıkıyor olduğundan farklı çıkıyor. Foto makinesinde güzellik çekimi özelliğinde lensler gerçek rengine çok yakın çıkıyor ve ciltte kaymak gibi görünüyorr kaydirigubbakcemile3 cildimin güzelliğini foto makineme borçluyum :)))
ama diğer resimlerimin hepsi normal çekim. Ya gün ışığında flashsız çekimdir ya da akşam flashlıdır canım :)

çorbada benim de tuzum bulunsun ...kaydirigubbakcemile5
solotıca nc mel ile bir makyaj...

pandoracım çok güzel olmuş gözlerinin rengi çok koyuydu sanırım dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…