- 28 Mayıs 2008
- 4.281
- 3
- Konu Sahibi White Mocha
oky en çok sendeki oluşan topazio rengini sevdim.en çok bence bu yakışıyor harrikka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oky en çok sendeki oluşan topazio rengini sevdim.en çok bence bu yakışıyor harrikka
oky ben de çok seviyorum topazionun sendeki rengini. Öyle tam bir yeşil değilki. daha koyu kahve gözlüler bu rengi hangi lensle sağlayabilir acaba.
tabi topazionun masmavi duruşunuda çok seviyorum ama mavimsi yeşil daha doğal durmuyor mu sizce de?
quartzo pek yakın değil aslında.. neyse çok zorlamaya gerek yok. Şimdi soloticadan 'topazionun oky'de durduğu halini' talep edemem durduğu kadar takıcaz kaydirigubbakcemile3
oky ben de çok seviyorum topazionun sendeki rengini. Öyle tam bir yeşil değilki. daha koyu kahve gözlüler bu rengi hangi lensle sağlayabilir acaba.
tabi topazionun masmavi duruşunuda çok seviyorum ama mavimsi yeşil daha doğal durmuyor mu sizce de?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13529753#post13529753
Kızlar merak eden herkes bakabilir, özellikle Didemcimle ben merak etmiştik, başka bir topikte keşfettim, en sonda benim mesajımı göreceksiniz zaten...
:dance:Topazionun açık renk göz tabanlı kişilerdeki duruşunu beğenen biz koyu renk gözlüler için ... :dance:
canım adore green tri color green rengi merak ettim yaa. adore topicine müsait olduunda bir iki resim atsana :) ayy inşallah dediğin gibidir canım benim yaa bunlar piyasada mı satılıyor mu şu an?
Berry bunu senin için ekliyorum, kusura bakma makyaj yapamadım bgn napıyım çok tembelim bu konuda :)) Bunu da 1 kaç gün önce lensimi taktığımda öylesine denemiştim. Sevmedim ama sen çok istiyosun diye ekliyorumm.
Solotica : Natural Colors Icemint
Concealer : Nivea Perfect Cover / Light
Rimel : Maybelline the Falsies Volum Express
Far : Carmina Terracotta Eye Shadow / 08 (altın)
: Carmina Compact Eye Shadow Trio / 333 (gri-ortadaki rengi kullandım)
Göz kalemi : Emily / 120
Farlar annemin
kızlar buda benim gözlerim :)
iyide bu solotica değil , ben makyajı boya küpüne gözlerimi batırıp cıkarmak yerine sade renkler kullanarak ön plana çıboshayallersmilekarmayı sevenlerdenim Diyelim , makyajsız bir resim olmadıgıda ortada arkadaşım.
iyide arkadaşım makyaj yok lens solotica değil . konu başlığına bak. solotica lenslerimizle yapılan makyajlarımız..))