Kontakt Lens Solotica Lenslerimizle Göz Makyajlarımız

keşke she nin göz kalemlerini alsaydım gerçekten güzel ya.. she nin ürünleri ucuz ama çok güzel. bende de gloss ları var. gerçekten harika ışıltıları var tabi gloss olduğu için sık sık tazelemk gerekiyor ama çok güzeller. denk gelirsem göz kalemlerini de alıcam cnm

canım topaziolar açık kahve bal rengi gözler mavi-yeşil dururken koyu kahvelerde masmavi duruyor. ondandır sanırım

ceydacım şahane durmuş.needen günlük kullanmıyorsun ?

ne güzel durmuş topaziolar sende. çok yakışmış. makyajında harika. bende mavi duramadı bir türlü bu topaziolar..

ceydacım şahane durmuş.needen günlük kullanmıyorsun ?

Canım benimm, çok sağol..

Ne bileyim, lens taktığım için olabilir. Yani, zaten topaziolar çok dikkat çekici bir renk, bir de üstüne far filan sürüp bütün dikkatleri gözüme çekmek istemiyorum sanırım, çünkü insanlar gözlerime odaklanınca lens olduğunu anlayacaklar gibi geliyor.. Kaldı ki, evet rengi çok tatlı bir mavi, ama bakınca anlaşılıyor lens olduğu, daha doğrusu hadi önden bir derece, ama yandan direk belli lens olduğu.. Özetle tüm dikkatleri gözlerime çekmekten çekiniyorum sanırım...

ne güzel durmuş topaziolar sende. çok yakışmış. makyajında harika. bende mavi duramadı bir türlü bu topaziolar..

Teşekkürler okycim.
Sende daha güzel durmuş bence.. İnan ki, ortadaki yeşillik, daha doğrusu mavi ile yeşilin birbirine geçişi daha doğallık katmış bence..

yandan bombe var değilmi sende de?

yandan bombe var değilmi sende de?

Evet canım maaalesef var :çok üzgünüm:
Pupili çok dar olduğu için sanırım gözün ortasına kadar boyalı kısım geliyor ve yandan bakınca da bombeli duruyor. Aslında yapı olarak diğer serilerden ve renklerden bir farkı olmamasına rağmen renkten dolayı çıkık duruyor. Püüüff:gitme:

evet canım quartzoda öyle.

bugün topaziomu taktım hafif bir makyaj yaptım.
solotica topazio
far
nivea satın touch kahve,
eyeliner
flormar diamond eyeliner
kahve
göz kalemi,
cecile all day permonce 06 kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…