- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
-
- Konu Sahibi White Mocha
SAHANE canim cok cekici duruyor! Bak yeter artik benim aklimi celmeyin, bana lens mens yok bundan sonra aklinialirimsmile cor ice da cok hosuma gitmisti ama charm ice daha alimliii kesinlikle, cok yakismis cok
çok hoş canım. tam buz mavisi durmuş gözlerinde..demekki
bendede böyle duracaktı charm ice..
okypetecim ve pineapplecim kizlar sahaneler yaratmissiniz cok guzeller ellerinize saglik :)a.s.
oky pineapples süper görünüyor valla topici şenlendirmişsiniz :lepi:
Bu da benden olsun kıızlar...
Far sürmeyi hiç sevmem o yüzden günlük kullanmıyorum asla, ama sizin için yakışacağını düşündüğüm bir farımı sürdüm, sizinle paylaşıyorum
Eki Görüntüle 46122
Solotica: Nc Topazio
Kalem: She Sugar Lines 106 Eye Defining Pencil
Far: Loreal Paris ColorAppeal Trio Pro
Kalemi bilerek çok silik sürdüm. Çok ucuz ve inanılmaz güzel bir kalem. Çok yumuşak, kolay sürülen, akmayan, dayanıklı bir kalem. Benimki yeşil ama çok tatlı renkleri var.
Bu da benden olsun kıızlar...
Far sürmeyi hiç sevmem o yüzden günlük kullanmıyorum asla, ama sizin için yakışacağını düşündüğüm bir farımı sürdüm, sizinle paylaşıyorum
Eki Görüntüle 46122
Solotica: Nc Topazio
Kalem: She Sugar Lines 106 Eye Defining Pencil
Far: Loreal Paris ColorAppeal Trio Pro
Kalemi bilerek çok silik sürdüm. Çok ucuz ve inanılmaz güzel bir kalem. Çok yumuşak, kolay sürülen, akmayan, dayanıklı bir kalem. Benimki yeşil ama çok tatlı renkleri var.
ceydacım şahane durmuş.needen günlük kullanmıyorsun ?
ne güzel durmuş topaziolar sende. çok yakışmış. makyajında harika. bende mavi duramadı bir türlü bu topaziolar..
Canım benimm, çok sağol..
Ne bileyim, lens taktığım için olabilir. Yani, zaten topaziolar çok dikkat çekici bir renk, bir de üstüne far filan sürüp bütün dikkatleri gözüme çekmek istemiyorum sanırım, çünkü insanlar gözlerime odaklanınca lens olduğunu anlayacaklar gibi geliyor.. Kaldı ki, evet rengi çok tatlı bir mavi, ama bakınca anlaşılıyor lens olduğu, daha doğrusu hadi önden bir derece, ama yandan direk belli lens olduğu.. Özetle tüm dikkatleri gözlerime çekmekten çekiniyorum sanırım...
yandan bombe var değilmi sende de?
ceyda cok güzel durmus topazlarin :) bende bu kadar dogal durmamisti.
Evet canım maaalesef var :çok üzgünüm:
Pupili çok dar olduğu için sanırım gözün ortasına kadar boyalı kısım geliyor ve yandan bakınca da bombeli duruyor. Aslında yapı olarak diğer serilerden ve renklerden bir farkı olmamasına rağmen renkten dolayı çıkık duruyor. Püüüff:gitme:
bugün topaziomu taktım hafif bir makyaj yaptım.
solotica topazio
far
nivea satın touch kahve,
eyeliner
flormar diamond eyeliner
kahve
göz kalemi,
cecile all day permonce 06 kahve
yemyeşil görünüyo sende.çok hoş okypete.
bugün topaziomu taktım hafif bir makyaj yaptım.
solotica topazio
far
nivea satın touch kahve,
eyeliner
flormar diamond eyeliner
kahve
göz kalemi,
cecile all day permonce 06 kahve
yemyeşil görünüyo sende.çok hoş okypete.
aynen. bende hiç mavi durmuyor ki.inanamıyorum herkeste nasıl mavi durmuş öyle.. tekrrar alayım belki renk değişti diyorum ama ceydanın eski seriymiş. ve mavi.
yine yeşil durursa böyle diye de düşünmüyor değilim.. her yanım yeşil lens oldu.
yine yeşillendi fındık dalları misali:))
aynen. bende hiç mavi durmuyor ki.inanamıyorum herkeste nasıl mavi durmuş öyle.. tekrrar alayım belki renk değişti diyorum ama ceydanın eski seriymiş. ve mavi.
yine yeşil durursa böyle diye de düşünmüyor değilim.. her yanım yeşil lens oldu.
yine yeşillendi fındık dalları misali:))
:)))).sen topazionun süresi bitince yeni seriden al bence.yada charm ice.
:)))).sen topazionun süresi bitince yeni seriden al bence.yada charm ice.
evet almam lazım. iceda olabilir topazioda.
şu ısmarladıklarım gelsinde. eylüldede onları alırım...
okycim cok hoş olmus yakından daha da güzeldir eminim