Kontakt Lens Solotica Lenslerimizle Göz Makyajlarımız

dsc04008.jpg

dsc04010d.jpg

dsc04005m.jpg

solotica esmeralda.
rimel,max factor false lash effect kahverengi
göz kalemi
givenchy magic kajal

far
loreal holographicüst resimde biraz rimeller alta geçmiş:) .

OKycim esmeraldalarda süper durmus, cok giselllllllllll opuyorumnanaktan o zaman quartzolar yikicak burayi :)

Bu da benden olsun kıızlar...
Far sürmeyi hiç sevmem o yüzden günlük kullanmıyorum asla, ama sizin için yakışacağını düşündüğüm bir farımı sürdüm, sizinle paylaşıyorum
$göz.jpg

Solotica: Nc Topazio
Kalem: She Sugar Lines 106 Eye Defining Pencil
Far: Loreal Paris ColorAppeal Trio Pro

Kalemi bilerek çok silik sürdüm. Çok ucuz ve inanılmaz güzel bir kalem. Çok yumuşak, kolay sürülen, akmayan, dayanıklı bir kalem. Benimki yeşil ama çok tatlı renkleri var.

Son düzenleme:
Ceydacım harika olmuş makyajın.. Bayıldım canım :nazar:
Topaziolar flashlı mı? masmavi ya :) çok güzeller.
canım özel msg attım sana bu arada.

Ceydacım harika olmuş makyajın.. Bayıldım canım :nazar:
Topaziolar flashlı mı? masmavi ya :) çok güzeller.
canım özel msg attım sana bu arada.

Mesajını aldım tatlım, cevap yazdım hatta kaydirigubbakcemile2
Çok çok çok teşekkür ederim mesajın için...

Topaziolar flaslı evet canım. Normalde de masmavi ama..
Bu arada benimkiler yeni seri diye mavi sanmıştık ama kızların yazdıklarına göre yeni serinin son kullanma tarihi 2015 miş. Ben baktım benimkiler 2014..Anlayamadım...

Son düzenleme:
Bu da benden olsun kıızlar...
Far sürmeyi hiç sevmem o yüzden günlük kullanmıyorum asla, ama sizin için yakışacağını düşündüğüm bir farımı sürdüm, sizinle paylaşıyorum
Eki Görüntüle 46122

Solotica: Nc Topazio
Kalem: She Sugar Lines 106 Eye Defining Pencil
Far: Loreal Paris ColorAppeal Trio Pro

Kalemi bilerek çok silik sürdüm. Çok ucuz ve inanılmaz güzel bir kalem. Çok yumuşak, kolay sürülen, akmayan, dayanıklı bir kalem. Benimki yeşil ama çok tatlı renkleri var.

ceyda topaziolar çok yakışmış güle güle kullan.

aaa 2014se eski seridir canım o.. yani emin değilim ama bende mesela 2015 yazıyor.

Evet canım, saklıyorum kabını, zaten yeni aldım biliyorsun, 2 hafta oldu veya olmadı.. 2014 yazıyor... Ama mavi-yeşil duruyormuş eskiler? Acaba benim gözümden dolayı mı mavi duruyor? Hiç yeşillik yok inan.. Gerçekte de görürsün canım 6 haziran gibi bayanssulusmile
Takıp gelirim..

X