Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlarrr birileri bizi takip ediyor
taş atmışlar akıllarınca
ayy tam komedi bunlar ya
çok güldüm =))

başka forumlarda yine dedikodumuz yapılmışda
onu söylüyorum canım
birileri burda yazılanları oraya taşımış
oyalanıyor işte garipler ..boşverin

allaalla. bizimi takip ediyorlarmış..
. beğenmedikleri kkyı neden okuyorlar ki... mesela,.ben onları hiç okumuyorum.
gerçekten komik bunlar ya..:roflol:
birde yazıları taşıyorlar ha. işleri güçleri yok mu bunların.kaydirigubbakcemile3
yazık gerçekten.acınılacak durumdalar..şakkıdı

birde yazıları taşıyorlar ha. işleri güçleri yok mu bunların.kaydirigubbakcemile3

kesinlikle......kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::enbuyukkk:

bu resimde giallo var gözümde,mel in rengi daha mı açık bundan pekiImageshack - giallo

Arkadaşım,
geç oldu biraz ama sana söz verdiğim hidrocor ocre ile hidrocor mel resimlerini ancak bugün çekebildim. Lenslerde renkler az belli olmuş hidrocor oldukları için umarın fikir edinebilirsin. Sevgilerimle

$cor mel-cor ocre.jpg

$cor mel-cor ocre1.jpg

$cor mel-cor ocre2.jpg

$cor mel-cor ocre3.jpg

merhaba arkadaslar ben de yeni yeni lens kullanmaya basladım forumlarda arastırırken buldum bu siteyi gercekten guzel bi forum aslında ben suanda freshlook green kullanıorum ama solotica nın mel ve quartzo sunu merak ediyorum acaba kullananlar var mı varsa fotograf paylaşırsanız cok aydınlanmış olucam bnm istedgim renk ela bal rengi gbi durması ya da yesil mavi arası bi renk tonu bu ikisini de bu lensler karsılar mı buarada bnm goz rengim koyu kahve bunu da belirtmem gerekir sanırım tesekkurler simdiden arkadaslar ..

devinozgur hoşgeldin. Mel ve esmeralda resimleri bulabilirsin cnm. 70 64 39 41 ve 36. sayfalarda flashlı flashsız gün ışığında olan resimler var. aynı zamanda grafite ve topazio kullanan arkadaşlarda var. rica edersen senin için 2 3 dk lığına resim koyarlar :) ama aramızda solotica da uzmanlaşmış vetman arkadaşımız var. ona danışman en iyisii.

kızlar nereden sipariş veriyorsunuz soloticaları? gitti gidiyordan mı? hemen almalıyım -_- opuyorumnanaktan

bir de hidrocor verde marine kullanan var mı?
nasıl duruyor,benim gördüğüm kadarıyla çok hoş bir renk.
böyle duruyorsa kesin alıcam,göz rengim de bu çocukla aynı
hidrocorverdemarine.jpg

Son düzenleme:
kızlar nereden sipariş veriyorsunuz soloticaları? gitti gidiyordan mı? hemen almalıyım -_- opuyorumnanaktan

bir de hidrocor verde marine kullanan var mı?
nasıl duruyor,benim gördüğüm kadarıyla çok hoş bir renk.
böyle duruyorsa kesin alıcam,göz rengim de bu çocukla aynı
hidrocorverdemarine.jpg

karpuzdilimi gözlerin açık renkli ve bu resimdekiyle aynı ise sende de bu şekilde duracağına emin olabilirsin. Sana şişesinden çekilmiş hidrocor verdemarine ile natural colours marine resimlerini yükleyeyim. Resimlerde lenslerin resimlerini görünce rengini daha iyi tahmin edebilirsin.

$hidrocorverdemarine.jpg

$ncmarine.jpg

naturel color verde fotoğraflarınızı bekliyorum arkadaşlar siparişimi verdim arzucuğuma en yakın zamanda gelir inşallah hihoyyyt

teşekkür ederim dideem, uzun bir düşünme süresinden sonra karar verdim inşallah umduğum gibi olur hiç aklımda yoktu verde.. ocre yada mel alıcaktım nasıl döndüysem verdeye. :) sonraki siparişim ocre olucak bunada eminim :jeyyar:

gözlemlediğim kadarıyla hidrocor serisi en doğal duranı.tabiki diğer serilerde tartışılamaz

Merhaba,
arkadaşlar sizleri dürüstçe yönlendirmek adına bu mesajı yazıyorum. Özellikle son 1-2 haftadır göz rengi açık, ten rangi açık, özelliklede sarışın arkadaş ben son dakikaya kadar uyarmama rağmen kendilerini hidrocor mel furyasına kaptırarak hidrocor mel aldılar. Ancak kendilerinde donuk durduğunu, tenlerini hiç açmadığını, benizlerinide soluk gösterdiğini söylediler. Açıkcası beğenmediler. Tabiki benim önerilerimi dinlemedikleri için sonrasında çok pişman oldular. Hidrocor mel herkese gitmiyor malesef. Saçları koyu renk, buğday tenli yada bronz tenli, özellikle koyu renk gözlü arkadaşlarda ise çok tatlı ela-yeşil bir renk aldı. Esmerler gayet memnun kaldı. Aynı şekilde göz tabanı ela, bal rengi, çok açık kahverengi gözlülerde de eğer mavi renk isteniyorsa topazio tam bir mavi rengi vermiyor hatta oldukça yeşile dönüşüyor. Bu renkleri almak isteyen arkadaşlar bunlara dikkat etsinler. Sonra pişman olmalarını istemiyorum. Herkes hidrocor mel almasın lütfen herkese, her tene yakışmıyor. Daliahcığım sen esmersin sen düşünebilirsinalkisalkisalkis Çok açık renk gözlere eğer tam bir mavi ton isteniyor ise azulu tercih etmeleri bence daha doğru olur. Biraz daha açık mavilerde ise grafite veya marine düşünülebilir. Tüm samimiyetimle sizi uyarıyorum. Dikkate alırsanız pişman olmazsınız. Sevgilerimle

sevgili vetman ben esasen bıldıgın gercek sarısınım :)))))
tenim halen yaz bronzlugunda,kaşlarımın rengini o kadar koyultabılıyorum boyayla..saclarımı da sıyaha boyadım :)))
soyle dıyebiliriz mel icin koyu renk sac ile gayet guzel tasınabiliyor..
cunku ben beyaz tenli bal rengi gozlu ve siyah saclıyım su anda

resim357e.jpg

resim369w.jpg

solotica topazıo mun yeni resimleri.bugün çektim. bu lens bende iyice yeşil ağırlıklı oldu.. bir fikir verir belki almak isteyenlere. çok beğeniyorum ben

daliacım ben karıştırdım pardon camilacım diyecektim eğer yanlış hatılamıyorsam:)camila esmerdi sanırım:)yanlışlıkla sana nazire oldu. yazdıktan sonra farketmiştim ama düzeltmeyi unuttum:):):)tabiki bu birazda zevk meselesi illaki her sarışında hıdrocor mel kötü duracak diye bir kaide yok ama ben uyarayımda alırken bir daha düşünsünler bunu göz önünde bulundurarak alsınlar arkadaşlarımopuyorumnanaktan

X