Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

daliah yardımların için teşekkür ederim son bişe daha nasıl resim ekleyebirim
rica ederim tatlım.
imageshack sitesine yukle resmi.ordan cıkan direct linki kopyala, direk kk daki grafik butonuna yapıstır.su uzerınde dagcık gunescik olan sarı birsey :)
[IMG gibi bir kod geliyor yapınca.

yoo ben aslında siyah saçlı koyu tenlilerde mavi gözü çok çekici bulurum. ama benim gözdüğüm kadarıyla göz rengi koyuysa, çok opak olan lensler (yani esmeralda topazio ve quartzodan baksediyorum) biraz doğallıktan uzaklaşıyor. göz tabanı açık olanlarda çok hoş duruyoo..

Benim en sevdiğim ve bana en çok gidebilecek olan mavi tonu bu. (kuzenimdir kendisi :))) )
kopyascimg1536.jpg

Benim en sevdiğim ve bana en çok gidebilecek olan mavi tonu bu. (kuzenimdir kendisi :))) )
kopyascimg1536.jpg
[/Q Didemcim gözleri çok güzelmiş kuzeninin maşallah.Ben biraz quartzoya benzettim açıkçası sanki bana gri yeşil gibi geldi o fotografta kuzeninin gözleri ama fotograf çok net değil flashtan quartzoya benzemiş olabilir.Dediğin gibi maviden çok yeşil durmuş yeşil durmuş.

evet canım haklısın en yakın zamanda net bir fotosunu çekmeye çalışıcamm. gözleri koyu mavi aslında ama baya yeşil çıkmış burda.

X