Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

didemcim cok tatlısın masallah

daliah cnm 1 fot.ya cok benziyor ama kullanan kısının gozleri biraz koyu galiba

kızlar solotica nın turkıyede satısı yapılmadan once benim aklımda hep solotica lenslerini tc de ısmarlayıp satmak vardı ...cevremdekılerle bu dusunmemı paylastıgımda tepkıleri oldukca olumsuzdu ...sonra bir gun bir baktım birisi aklımda olan seyi yapmıs tebrik ediyorum seni vetman cım ...

didemcim cok tatlısın masallah

daliah cnm 1 fot.ya cok benziyor ama kullanan kısının gozleri biraz koyu galiba

saol bebeim o senin bakan gözlerinin güzelliği a.s.

hidrocharme grafite resimleri arıyorum nette ama çok az.
hch_grafite_large.jpg

eğer hare grefite de böyle duruyorsaa istemem :S çok ilginç durmamış mı sizce de? resimden de kaynaklanıyo olabilir ama..

kızlar solotica nın turkıyede satısı yapılmadan once benim aklımda hep solotica lenslerini tc de ısmarlayıp satmak vardı ...cevremdekılerle bu dusunmemı paylastıgımda tepkıleri oldukca olumsuzdu ...sonra bir gun bir baktım birisi aklımda olan seyi yapmıs tebrik ediyorum seni vetman cım ...

Livciğim ben de önceleri hep freslook amazon falan kullanıyordum. Soloticaları öğrendiğimde kardeşim Brezilya daydı zaten. Sonrasında işe onuda dahil etmek kaldı o kadar:) Bir kardeşimde İsviçrede şimdi oradan ne getirebilirim diye düşünüyorum:) İnsan o kadar okuduktan sonra evde oturunca böyle oluyor. İmkan da olunca Bismillah deyip başladım. Umarım arkadaşlarım memnun oluyordur.

başka forumlarda yine dedikodumuz yapılmışda
onu söylüyorum canım
birileri burda yazılanları oraya taşımış
oyalanıyor işte garipler ..boşverin

Vetmancım sen benim gözrengimi görmüştün bana azul veya grafite gidermi cnm? :)

Bademcim senin göz rengin açık bal rengi gibiydi yanılmıyorsam senin göz rengine tüm renkler yakışır.Taban rengin müsait.Azul veya grafitede mutlaka yakışaktır çünkü göz yapında müsait.Ama grafite biraz sönük kalabilir.Bence tenin açık renk saçlarında siyahmış o zaman azul veya diğer renkleri önerebilirim sana çünkü grafite seni tatmin etmeyebilir.Hıdrocor grafite sönük kalabilir ama belki n.c grafite olabilir .

Neden olmasın hıdrocharm azulu bende çok beğendim .Beyaz tene çok yakışacağına eminim.sendede eminim hıdrocharm azul çok güzel duracaktır.

başka forumlarda yine dedikodumuz yapılmışda
onu söylüyorum canım
birileri burda yazılanları oraya taşımış
oyalanıyor işte garipler ..boşverin
Boşver kıvılcımcığım.
Medem burada yazılanları takip ediyorlar okusunlar o zaman da iyice çıldırsınlar:)başlarına gökten taş düşse bizden bilecekler:)hiç alakamız olmayan konulara bile hala bizi dahil ediyorlar .İstanbul varoşları bütün istanbul tatildeyken kendini sosyete sanan zavallı tipler lens satacağım diye yırtınıyorlardı.o kadar gözü tok bir insan olsa ben tatilde deniz kenarında ayağımı uzatıp denize girerken lens satacağım diye yırtınmazdı kimin varoş olduğu belli oluyor.Ayrıca hadi geeel balkonda kaveee içip kaynatalım derken komşusunun arabasını tekmeleyecek karakterde diğer mahalle karısıda ona cevap vererek ne kadar istanbul varoşu olduklarınıda böylece çok belli ediyordu:)))Herkez tatile gidecek diye bir kaide yok kızlar yanlış anlamayın söz meclisten dışarı sadece kendini sosyetik göstermeye çalışan bu zavallı kompleksli insanların nasıl açık verdiklerini göstermeye çalıştım:))Anlayan anladı ne demek istediğimi:))):lepi::

ayyy sanki soloticanın deli gibi istanbul satış piyasası varda paylaşılamıyor bu pazar piyasası..ben anlamıyorum zaten bu kadar panigi..kim kime guvenirse ondan alır..neden bu korku...

sevgili vetman sözüm sana degil,sanırım cumlem yanlıs anlasıldı..sen hep hanımlıgını korudun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkür ederim daliahcım sagol.Ben üstteki sözleri yazarken bile rahatsız oldum ama o yazılan kötü sözlerin hepsini bana sarfettikleri için birebir asıl o hakaret içeren sözlere kendi hayat tarzlarının ne kadar uyduğuna dikkat çektim.Biz lens konuşalım hep..:)Graphite konuşalım mel konuşalım bütün renkleri konuşalım.ilkecim sana söz verdiğim fotografları yükleyemedim yarın gün ışığında çekip yükleyeceğim..

daliah yazılanları okuduğuma göre sende hidrocor mel varmış.ben nc mel ile hidrocor mel arasında kararsız kalmıştım da eğer corlu resmini bir koyarsan karar vermemde çok etkili olacak.koymuşsun bir ara ama ben kaçırdım...

X