• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet bende yeşil tonlarını seviyorum.bu resmim daha yeni!!esmeralda nasıl olur acaba?http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=1919&pictureid=61956

Canım fikir vermesi için benim göz rengimde seninkine yakın. Esmeralda bayılarak taktığım bir renk. Hatta şuan gözümde. Resimlerime bir bak sanırım sende de bendeki gibi duracak.

gorselocf33sh9h39q1.jpg

esmeralda6.jpg

çok hoş ayrıca gözlerde müthiş!bu harelimi yani dış çizgisi (adı ne bilmiyorum)kalın olanda var heralde dimi?bide şu hidrocor mel i merak ediyorum biraz fazla olucam ama:utangac:
40. sayfada dideem deki mel o bahsedilen sarımsı mel mi?

Son düzenleme:
okypete cnm lenslerinin bir numaralı hastasıyımopuyorumnanaktan
göz yapında süper :nazar:maşallah arkadaşım:nazar:
teşekkürler canım...
çok hoş ayrıca gözlerde müthiş!bu harelimi yani dış çizgisi (adı ne bilmiyorum)kalın olanda var heralde dimi?bide şu hidrocor mel i merak ediyorum biraz fazla olucam ama:utangac:
40. sayfada dideem deki mel o bahsedilen sarımsı mel mi?
canım benim gözümü soruyorsan evet hareli. nc topazıo.....seri naturel colors..
haresi,kalın olan değil. bu ince. renk daha açık...
kalını charm serisi. hidrocharme.....
dideem hidrocharme mel kullanıyor sanırım....

çok yakışmış,güzel günlerde kullan okypetecimopuyorumnanaktan .
vetmancım sendede çok doğal durmuş esmeraldalar çok beğendim.kirpikler se muhteşem :nazar:şunu veriyimde tak nazar değer sonra karışmam!a.s.

Ececim merhaba çok teşekkürler..Didemin melleri hıdrocharm mel yani çevresinde kalın bir çember olan mel rengi ve charm mel hıdrocor mel kadar sarımsı durmaz genellikle.çünkü çevresindeki kalın siyah çember hıdrocora göre charmın sarı boyanan kısımlarının daha az olmasını sağlar.Ama senin fotoğrafını gördüm ececim sana hıdrocor mel yakışır esmersin çünkü sana tatlı bir ela yeşil renk verir.opuyorumnanaktan

Ece senin gözlerin benden açık renk olduğu için esmeralda ve topazio sende okypeteye yakın bir renkte durur.çünkü benim gözlerim koyu kahverengi o :lepi:yüzden esmeralda ve topazionun sende daha benden daha güzel duracağını düşünüyorum.ilkecim istediğin resimleri bir ara yükleyeceğim ..

Ben resimlerimin tamamını kaldırmıştım sanırım. Charme meli merak edenler için bir kaç foto ekliyorum. Arkadaşlar alıntı yapmazsanız sevinirim..

Bunlar flashsız evde çekilen resimler
kopyascimg0019.jpg

kopyascimg0018.jpg

Bunlar flashlı evde çekilen resimler
cimg0028a.jpg

content.php
kopyascimg0089.jpg

kopyascimg0086.jpg

kopyas3cimg00562.jpg

kopyas2cimg00562.jpg

kopyascimg0026.jpg

Gece (dışarda) Flashlı resimler (maalesef çoğu uzaktan çekildiği için küçük ve çok net değil.. Fikir vermesi için koyuyorum resimleri)
kopyascimg0071.jpg

Bu resimde bakın hava zifiri karanlık. Gün ışığındaki kadar belirgin olmasada lensler yinede yeşile dönük duruyor.
kopyascimg0076.jpg

kopyascimg0040.jpg

kopyas2cimg0038.jpg

Son düzenleme:
kızlar fikir vermesi için bir çok foto bir arada ekledim, daha sonra kaldırıcam. (birazda kaldırması kolay olsun die bir araya topladım :P) alıntı yapmazsanız sevinirim. Hidrocharme mel radikal bir değişim yapmıyor, dikkat çekmiyor. Çok renkli denemez. O nedenle uzaktan da renkli görünen bir lens istiyorsanız ben tavsiye etmem. ama benim gibi çok büyük bir değişim olmasın diyorsanız gönül rahatlığıyla alın. ama dediğim gibi uzaktan rengi belli olmuyor, yani renkli göz havası vermiyor.

sağol didemcim fotolar için
uzaktan renk belli olmasada yine de gözlere bir irilik filan katıyor ama dimi cnm mel
yada bi değişiklik olduğu belli oluyordur yine de az da olsa dimi?

sağol didemcim fotolar için
uzaktan renk belli olmasada yine de gözlere bir irilik filan katıyor ama dimi cnm mel
yada bi değişiklik olduğu belli oluyordur yine de az da olsa dimi?

gözleri olduğundann çok büyük gösteriyor cnm yhaa, ama hiç yapay bir büyüklük değil bu.
Doğal Charme gözler var etrafta zaten. Değişiklik yapmaz olur mu yhaa çok değiştiriyo.. Ben sadece renk olarak radikal bir değişim yaratmıyor dedim. Hani bariz renkli gözler vardır çok uzaktan bile rengini belli eder. Bu öyle bir renk deil. Beren saatin gözlerine baya yakın bir renk. yapı olarak da onun gözlerini andırıyor. beren saatinde bazı resimlerinde gözlerinde limbal ring baya belirgin.

hmm
anladım cnm çok sağol
zaten irilik katması bile bariz bir değişiklik sağlıyor
doğal günlük lensim mel olucak valla sayende
ama yanına bir de iddialı istiyom ben yaaaa of çok fena lenssiz kaldım ben
aptal adorelerim var sadece kenarda
=(

Back
X